Antena Căutare

Ploile torențiale fac prăpăd! Traficul pe DN1 blocat, în zona Valea Prahovei. Mai multe curți au fost inundate - VIDEO

Traficul rutier este îngreunat,miercuri după-amiază, pe DN 1, pe Valea Prahovei, din cauza aluviuniulor care acoperă şoseaua la ieşirea din staţiunea Sinaia, unde un sens de mers este blocat. Tot la Sinaia, mai multe străzi au fost inundate în urma unei ploi torenţiale.

Traficul rutier este îngreunat pe DN 1, pe Valea Prahovei, din cauza aluviuniulor care acoperă şoseaua la ieşirea din staţiunea Sinaia, unde un sens de mers este blocat. Tot la Sinaia, mai multe străzi au fost inundate în urma unei ploi torenţiale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, DN 1 este blocat în zona Văii Prahovei, pe sensul de mers Braşov - Ploieşti, la ieşirea din Sinaia, din cauza aluviunilor de pe şosea, scrie news.ro.

Circulaţia rutieră în zonă este îngreunată în urma unei ploi torenţiale care a dus la scrugeri de pe versanţi. Pompierii au fost solicitaţi să intervină în Sinaia, pe străzile Valter Mărăcineanu, Ghioceilor şi Valea Largă, unde mai multe curţi au fost inundate.

BAC 2016. Prima tentativă de fraudare. Un elev a fost eliminat de la proba orală la Limba și Literatura Română... Panică la metrou! Un incendiu a avut loc în staţia "Timpuri Noi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x