Antena Căutare

Contrabanda a ajuns la un alt nivel! Poliția de Fontieră Română a găsit în interiorul aucumulatorilor auto zeci de pachete de țigări

Scopul scuză mijloacele! Indiferent care este acesta, dacă ai destulă imaginație, vei obține ceea ce îți dorești. Aceeași regulă se aplică și pentru infractori, însă cenariul desprins din filmele polițiste poate deveni în orice secundă realitate dacă sunt prinși!

Scopul scuză mijloacele! Indiferent care este acesta, dacă ai destulă imaginație, vei obține ceea ce îți dorești. Aceeași regulă se aplică și pentru infractori care, dacă stăm să ne gândim, sunt și mai ambițioși decât noi, oamenii de rând. De ce? Scenariul desprins din filmele polițiste poate deveni în orice secundă realitate dacă sunt prinși... iar întunericul din spatele gratiilor nu este deloc plăcut!

Iarna a pus stăpânire pe întreaga țară. Nu vă pornește mașina? Verificați starea bateriei auto! Așa i-au îndemnat polițiștii de frontieră pe cei care voiau să intre în țară!

Surprize, surprinze de îndată ce au început controlul! Într-o maișină, în interiorul acumulatorilor auto stătau bine ascunse zeci de pachete de țigări pe care contrabandiștii încercau să le introducă ilegal în țară. Țigările nu îmbunătățesc performanțele acumulatorului!

Țigări de contrabandă

Poliția de Frontieră de Română a postat pe pagina oficială de Facebook fotografii cu "amuzanta" întâmplare și câteva rânduri pe măsură!

Metoda unică de deszăpezire, care ne va face iernile mai blânde... Este cea mai periculoasă zonă din lume pentru români! Un bărbat stabilit în Belfast acuză că a fost ţinta unui atac rasi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x