Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Polițiștii au luat cu asalt cozile de la mici. Sute de oameni au fost verificați la sânge. Speranțele clienților, năruite chiar de bucătarul-șef

Polițiștii au intervenit la un restaurant din Popești-Leordeni, unde românii stau la coadă pentru a-și cumpăra mici. Autoritățile au vrut să verifice declarațiile pe propria răspundere a clienților precum și dacă sunt respectate normele de distanțare.

Între timp, spiritele s-au domolit. Bucătarul-șef al restaurantului a făcut un anunț ce a adus tristețe în sufletele celor care au riscat atât pentru a pune mâna pe preparatele tradiționale de 1 Mai: a rămas fără cârnați! Clienții s-au reorintat.

Au fost sute de oameni la acest restaurant, iar aceștia au așteptat chiar o oră și jumătate pentru comandă. În condițiile acestei aglomerații, a fost nevoie de intervenția autorităților.

Din oră în oră, forțele de ordine verificau dacă oamenii aveau declarațiile.

Citește și:

Ciprian Marica, prins în timp ce „marca” la soția altuia! Fotbalistul, filmat acoperit doar cu un prosop, de soțul înșelat! - VIDEO

Petreceri nepermise, transmise pe Facebook

O petrecere de 1 Mai transmisă pe Facebook i-a pus în alertă pe polițiștii din Olt. Oamenii legii au pornit în căutarea a zece indivizi care au sfidat restricțiile și au ieșit la grătar.

Citește și:

A studiat cadavrele a sute de oameni uciși de coronavirus. Medicul legist a răbufnit: „Situația este exagerată! E o boală inofensivă!”

Petrecerea a fost transmisă live, pe Facebook, de participanți, și urmărită de mii de prieteni ai acestora.

În timpul live-ului, petrecăreții au spus că nu că nu le este teamă de nimic şi că nu puteau rata ocazia de a ieşi împreună, conform tradiţiei, în pădurea Saru, din vecinătatea localităţii Balş.

Mai multe informații și imaginile de la petrecere, aici.

Sursă: Antena 3

Recomandari