Antena Căutare

Revoltător! Polițistul din Olt care a bătut o femeie a mai fost cercetat disciplinar! Pentru ce i-a fost redus salariul și ce le-a făcut părinților lui

Poliţistul din oraşul Potcoava, județul Olt, care a bătut o femeie, a mai fost cerceetat disciplinar de trei ori. I-a fost redus salariul și avea permisul de port armă ridicat din anul 2013.

Mai exact, poliţistul în vârstă de 34 de ani care a fi agresat o femeie de 49 de ani, pe care o chemase să discute despre vopsirea unei camere, a fost cercetat disciplinar pentru prima dată, în anul 2013, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Atunci, polițistului i-a fost ridicat dreptul de port armă şi a fost sancţionat cu mustrare scrisă din cauza absenţei nemotivate de la serviciu. Agentul a lipsit nemotivat de la serviciu şi în anul 2014, când în urma cercetării disciplinare a fost sancţionat cu reducerea salariului.

A treia cercetare disciplinară a poliţistului a început în vara anului 2019, motivul fiind consumul de băuturi alcoolice la serviciu. Această cercetare nu a fost finalizată.

Acum, agentul de poliţie din Potcoava este din nou cercetat disciplinar, pentru a patra oară, de această dată în legătură cu cazul femeii agresate, potrivit Agerpres.

Polițistul de la Potcoava a fost inclus şi într-un program de monitorizare psihologică, a confirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Bărbatul lucrează în poliţie din 2006, când a fost angajat prin încadrare directă.

Cristian Grigorescu a precizat că faţă de poliţistul din Potcoava instituţia a acţionat legal, iar măsurile au fost luate gradual, întâi mustrare scrisă şi apoi reducere de salariu.

Potrivit unor surse, chiar părinţii bărbatului ar fi sesizat, în urmă cu mai mult timp, faptul că fiul lor i-a agresat verbal, însă ei nu au depus plângere.

O femeie în vârstă de 49 de ani a ajuns sâmbătă la spital în urma unei agresiuni. Femeia a susţinut că a fost bătută de un poliţist din Potcoava, care ar fi şi ameninţat-o, ar fi stropit-o cu alcool şi i-ar fi rupt hainele. Ea a afirmat că poliţistul o chemase pentru a discuta despre zugrăvirea cu vopsea lavabilă a unei camere.

Divorț cu probleme! O femeie a fost înjunghiată de către fostul soț. Starea victimei este extrem de gravă... ULTIMĂ ORĂ! Mario Iorgulescu a fost pus oficial sub acuzare în dosarul accidentului rutier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x