Antena Căutare

Polițistul care i-a spus Alexandrei ”Bine, bine, stai acolo, nu mai ține linia ocupată” și-a pierdut un copil! Fiica lui a murit în incendiul de la Maternitatea Giulești

Polițistul care a preluat apelul la 112 efectuat de Alexandra, fata care a fost ucisă de Gheorghe Dincă și care a fost acuzat că a avut ”o atitudine refractară” ascunde o dramă teribilă, care ar fi putut să-l sensibilizeze și mai tare. 

Polițistul care a preluat apelul la 112 efectuat de Alexandra, fata care a fost ucisă de Gheorghe Dincă și care a fost acuzat că a avut ”o atitudine refractară” ascunde o dramă teribilă, care ar fi putut să-l sensibilizeze și mai tare.

Citește și: Ar putea fi mai mult de două crime în Caracal! Rezultatele testelor ADN va arăta câte fete a ucis Gheorghe Dincă

Viorel Vasilică Florescu, polițistul care i-a spus Alexandrei să ”nu mai țină linia ocupată, că va trimite un echipaj”, și-a pierdut un copil în urmă cu nouă ani, în urma incendiului izbucnit în Maternitatea Giulești.

Potrivit WOWbiz, bărbatul și soția lui au devenit părinți pe 16 iulie 2010, însă fiica lor a fost tranferată la București, din cauza unei malformații. O lună și o zi mai târziu, pe 17 august 2010, fetița lor a fost primul copil care a murit în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Giulești din Capitală, acolo unde a avut loc o explozie.

Citește și: Carmen și Alecsandra, două fete din judeţul Iaşi, au plecat de acasă şi nu s-au mai întors. Familiile și Poliția le caută

”Soția a avut o sarcină cu probleme, a născut prematur. Fetița mea, Alexia-Gabriela s-a născut la 36 de săptămâni și, când a izbucnit incendiul, era la Reanimare. Au resuscitat-o și au transferat-o la ”Grigore Alexandrescu”. Mi-am identificat copilul după trăsăturile feței, sprâncene și păr. Mi-au spus că a murit din cauza unui stop cardiorespirator. Au încercat să o resusciteze, dar nu au reușit. Nici n-am apucat să-mi țin copilul în brațe”, declara la vremea respectivă tatăl fetei.

În urma incediului de la Maternitatea Giulești au murit șase bebeluși, iar cinci au fost răniți grav. Atunci, ei au primit despăgubiri în valoare de 250.000 de euro. El și soția lui mai au o fetiță de 13 ani.

Mesajul primit de mama Luizei Melencu potrivit căreia ar fi în viață, fals! Polițiștii au găsit un bărbat la adresa indi... Cum ar fi putut fi salvată Alexandra, fata ucisă de Gheorghe Dincă! Medic: ”E inadmisibil că n-au chemat o ambulanță, în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x