Antena Căutare

S-a născut direct pompier! Trei salvatori din Arad au adus pe lume bebelușul unei femei, chiar în mașina de intervenție

O experienţă de neuitat pentru trei pompieri din Arad care, seara trecută, au fost moaşe. Chemaţi să transporte o femeie însărcinată la spital, s-au văzut nevoiţi să oprească ambulanţa, pentru a improviza o sală de naşteri.

O experienţă de neuitat pentru trei pompieri din Arad care, seara trecută, au fost moaşe. Chemaţi să transporte o femeie însărcinată la spital, s-au văzut nevoiţi să oprească ambulanţa, pentru a improviza o sală de naşteri.

Îndrumaţi prin telefon de un medic, au ajutat-o pe tânără să aducă pe lume un băieţel. Azi, militarii au venit la maternitate pentru a se asigura că cel mic este sănătos.

Sergiu Faur, Florin Coroban si Sebastian Ciucur, au vorbit la Antena 3 despre emoţiile prin care au trecut.

"Sunt pompier din 2006. Cred că e singura tură care mi-a dat astfel de emoţii. În foarte scurt timp am trecut de la o extremă la alta, de la un deces la o naştere. Cred că e cea mai deosebită tură din cariera mea de pompier de până acum'', a spus unul dintre pompierii eroi.

Și-a împins cea mai bună prietenă spre moarte, dintr-o joacă. Ce a declarat adolescenta în fața judecătorului... O româncă, mama a doi copii, bătută cu bestialitate de mai mulți tineri, în Marea Britanie: ”Au luat foc și au sărit pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x