Antena Căutare

Povestea de dragoste dintre Mihai Șora și soția Luiza Palanciuc Șora. Imagini rare cu cei doi

Timp de 9 ani, Mihai Șora și Luiza Palanciuc Șora, soția sa, au trăit o poveste de dragoste care a depășit toate barierele, inclusiv pe cea a vârstei. Cu 58 de ani mai tânără decât bărbatul pe care îl iubea și iubește, Luiza Palanciuc i-a fost un sprijin de nădejde. Cei doi erau mereu împreună, cu toate că pozele cu ei sunt rare.

mihai sora si sotia luiza palanciuc sora care il priveste cu dragoste Galerie
Timp de 9 ani, Mihai Șora și Luiza Palanciuc Șora, soția sa, au trăit o poveste de dragoste care a depășit toate barierele, inclusiv pe cea a vârstei. Cu 58 de ani mai tânără decât bărbatul pe care îl iubea, Luiza Palanciuc i-a fost un sprijin de nădejde. Cei doi erau mereu împreună, cu toate că pozele cu ei sunt rare. | Profimediaimages.ro

Povestea de iubire dintre Mihai Șora și Luiza Palanciuc este una ca în filme. Cei doi au dovedit că vârsta este doar un număr și au ignorat complet diferența de vârstă dintre ei: 58 de ani.

Citește și: Mihai Șora a murit. Soția a anunțat decesul printr-un mesaj tulburător: ”E frig fără tine, iubitule”

Povestea de dragoste dintre Mihai Șora și soția Luiza Palanciuc Șora

Mihai Șora s-a căsătorit cu Luiza Palanciuc Șora în 2014, la trei ani după moartea primei sale soții, Mariana. Chiar dacă vârstele lor nu erau apropiate, dragostea a fost prea mare.

Pe atunci, filosoful avea 97 de ani și Luiza 39. Cu trei ani în urmă, după 72 de ani de mariaj, Mihai Șora rămăsese văduv. Deși el și Luiza Palanciuc, care este poetă, eseistă și traducătoare, se cunoșteau, ei s-au apropiat mai mult după ce Mariana Șora s-a stins din viață și perioada de doliu s-a terminat.

Citește și: Mihai Șora, fotogafie din 1919, de pe vremea când avea 2 ani: „Acest OM e Mare. Mai mare decât Marea Unire”. Cum arăta filosoful

„Cel mai mulţumit sunt de faptul că pot iubi. Iubesc oamenii şi, mai ales, iubesc o fiinţă care stă lângă mine, împreună cu mine. Şi al cărei nume este Luiza.”, afirma Mihai Șora când a făcut publică relația pe care o avea cu Luiza Palnciuc.

După căsătorie, poeta Luiza Palanciuc nu s-a mai despărțit de Mihai Șora. Cei doi erau împreună peste tot, chiar dacă soția răposatului filosof era și este o prezentă foarte discretă.

Imagini rare cu Mihai Șora și soția sa, Luiza Palanciuc

Luiza Palanciuc era și cea care se ocupa de contul de Facebook al lui Mihai Șora. Își erau sprijin în tot, iar acum Luiza Palanciuc Șora plânge moartea soțului. Pe 25 februarie 2023, aceasta a făcut public un mesaj prin care își exprimă, încă o dată, adorația pentru bărbatul care i-a fost alături în ultimii 9 ani.

Citește și: Cine e soția lui Mihai Șora. Cu cine se iubește filosoful la vârsta de 105 ani. Femeia sa are doar 47 de ani

”Ai fost fericire pură: nu doar un om frumos, ci Frumusețea însăși, credința, nădejdea și dragostea, cum spune cuvântul apostolic. Și niciodată nu-ți voi fi îndeajuns de recunoscătoare pentru tot ce mi-ai dăruit timp de aproape două decenii. Tu m-ai scos de pe șinele destinului meu și m-ai legat ireversibil și armonios de al tău, cu o grație de care numai tu erai capabil și pe care nu mulți pământeni o pot cuprinde cu mintea sau cu inima.”, a scris aceasta pe pagina de Facebook a lui Mihai Șora.

Și în puținele fotografii care există cu ei în public, Luiza Palanciuc Șora îl privește cu multă dragoste, așa cum o face și Mihai Șora. Dovadă sunt imaginile de mai jos:

Mihai Şora a fost căsătorit, timp de 72 de ani, cu scriitoarea Mariana Şora. Aceasta a murit în 2011, la vârsta de 94 de ani.

Din prima căsnicie, filosoful Mihai Şora are trei copii: Sanda, Andrei şi Tom. Din 2014, Mihai Şora a fost căsătorit cu poeta, eseista şi traducătoarea Luiza Palanciuc.

Mihai Șora a murit. Soția a anunțat decesul printr-un mesaj tulburător: ”E frig fără tine, iubitule”... Ce postase Mihai Șora cu 21 de ore înainte să se stingă. Filosoful a rămas o inspirație până în ultimele clipe de viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x