Antena Căutare

Povestea neștiută a românului care a cucerit America și a devenit omul de încredere al familiei Trump

Un român a devenit omul de încredere al familiei Trump şi a transformat visul american în vis românesc. Conduce unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din lume, are sute de angajaţi în subordine şi America la picioare. Şi totuşi, nu a uitat de bucuriile mici, româneşti, şi de ţara căreia îi poartă dorul de două decenii.

Gabriel Constantin este exemplul că poţi ajunge deasupra lumii, când visezi şi munceşti.

(Reporter): La ce te gândeşti când ai ocazia să vii aici?

(Gabriel Constantin): Că sunt deasupra lumii? Cum se zice? "On top of the world", nu? Şi sunt aproape de Dumnezeul nostru!

Un Dumnezeu pe care Gabriel Constantin îl simte româneşte. Deasupra norilor, cu Chicago la picioare, gândul îi zboară peste ocean, spre România. Ţara pe care a lăsat-o în urmă acum 20 de ani, atras, la fel ca alte zeci de milioane de oameni de pe tot pământul, de faimosul vis american. Nu-şi imagina atunci că, într-o zi, din Drumul Taberei va ajunge să conducă una dintre cele mai importante clădiri din Statele Unite ale Americii şi va domina lumea hotelieră de lux.

Momente de panică într-un parc de distracții. Cel puțin șase oameni, aruncați dintr-un carusel ce s-a defectat ... Răsturnare de situație în cazul bărbatului mort după ce a consumat conservă de pește. Medicul de familie i-ar fi prescri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x