Povestea soților care au fost separați pentru prima oară în 73 de ani. Reîntâlnirea lor i-a făcut să plângă pe martori

Doi soți din SUA au fost de nedespărțit timp de 73 de ani, până a venit pandemia și i-a separat întâia oară. Bătrânii s-au regăsit după un an, iar reîntâlnirea lor i-a făcut să plângă pe martori. Citește mai jos povestea impresionantă.

Bătrânii care au trăit împreună 73 de ani, dar au fost separați de pandemie. S-au reîntâlnit după un an

Shutterstock

2020 a fost pentru mulți un an provocator. Dificil – în special pentru că am fost nevoiți să stăm departe de familie și prieteni. Sărbătorile nu au mai fost la fel, zilele de naștere au trecut fără să ne bucurăm cu adevărat pentru că nu i-am avut aproape pe cei dragi.

La fel de dificil a fost și pentru Margaret, în vârstă de 97 de ani, și pentru soțul ei, Joseph, în vârstă de 96 de ani, un cuplu care s-a căsătorit acum 73 de ani. Iar când stai căsătorit mai bine de șapte decenii, poți să spui fără îndoială că ți-ai găsit sufletul pereche. Pe cei doi bătrâni, Margaret și Joseph, nu i-a despărțit nimeni și nimic vreme de 73 de ani.

Până pe 7 aprilie 2020, în pandemie, când cei doi bătrâni nonageri au crezut că nu o să se mai vadă niciodată.

Margaret a fost nevoită să meargă la spital, iar ulterior a fost dusă la un centru de îngrijire din Pennsylvania de unde nu a mai putut pleca din cauza restricțiilor de coronavirus. Și ea, și soțul ei au stat departe unul de celălalt aproape un an, timp în care au mai vorbit doar la telefon sau prin scrisori.

Cei doi bătrâni au crezut că nu o să se revadă niciodată, mai ales în condițiile în care pandemia nu părea că va da înapoi și pentru că erau amândoi conștienți de vârstele lor înaintate. Însă nu a fost așa.

Margaret și soțul ei s-au reîntâlnit după amar de vreme, după un an, la centrul unde era internată Margaret, iar întreg personalul centrului a fost emoționat până la lacrimi de reîntâlnirea lor.

Când i-a văzut chipul soțului ei, Margaret a exclamat gâtuită de emoție: „Dumnezeule, Dumnezeule mare!”, de parcă femeii nu îi venea să creadă că ea și soțul sunt în sfârșit, din nou, în aceeași cameră.

Deși sunt în cărucioare cu rotile, bătrânii soți încearcă să se îmbrățișeze unul pe celălalt și plâng. Margaret poartă, încă, verigheta pe inelar.

„Mulțumesc, Doamne!”, a spus Margaret, cea care a ținut ulterior să mulțumească întregului personal că așa ceva a fost posibil.

Și Joseph a declarat că în toată perioada în care a stat fără soția lui i-a fost foarte greu, însă a înțeles și a acceptat că totul se întâmplă din cauza pandemiei.

Filmulețul cu Margaret și Joseph, bătrânii care s-au reîntâlnit la un an distanță, după ce timp de 73 de ani au fost de nedespărțit, a devenit viral și bucuria a cuprins pe toată lumea. „Acest filmuleț mi-a arătat că dragostea adevărată există”, a scris cineva pe Facebook.

Ultimele știri