Antena Căutare

Peste 100 de romi expulzati din Franta au petrecut cu acordeonul pe aeroportul din Timisoara!

Saracii romi bogati au dat o petrecere de cum au pus piciorul pe pamant romanesc. Ei sunt ultimii norocosi care au primit bani de la statul francez pentru a se intoarce acasa. Sau, cum le mai spun romii, bani de buzunar. Au fluturat in fata camerelor de filmat teancurile de euro, pe care doar ei stiu cum le-au facut.

O noua transa de rromi s-a intors acasa pe banii francezilor. Aproape 100 de adulti si copii au aterizat cu o cursa speciala pusa la dispozitie de autoritatile de la Lille. I-au impresionat cum au putut pe francezi, au lucrat ce au putut sau au castigat din ce stiu ei mai bine sa faca, din cersit si din furat. Au strans bani, dar s-au si distrat. Satui insa pana peste cap de concetatenii nostrii, autoritatiile franceze au anuntat ca este ultima transa de romi care a beneficiat de suma de 300 de euro de persoana pentru ca s-au intors acasa.

Asa i-au distrat tiganii pe francezi. Pe strada, la cersit, sau cantand la localuri de cartier ca sa si castige existenta. Cu mic, cu mare, s-au intors cu bagajele pline ochi cu haine si accesorii dintre cele mai alese spun ei.

Mai toti s-au intors cu buzunarele pline de teancuri de 50 de euro. Bani de buzunar, zic ei.

Printre cei care s au intors astazi in tara a fost si bulibasa, insotit, evident, de piranda.

Cat timp au stat in Franta, n-au stat degeaba. Au invatat si limba pentru a comunica mai usor cu francezii.

Cu sau fara banii primiti de la autoritati, majoritatea dintre cei care au aterizat astazi pe aeroportul din Timisoara spune ca se va intoarce in Franta.

Au nevoie de ajutor! Unsprezece suflete traiesc din pensia bunicii si din alocatiile copiilor!... Ce mai mancam: banane coapte in camera de gazare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x