Antena Căutare

Premierul României, Dacian Cioloș, condamnă aspru modul în care Fiscul a ales să notifice trustul Intact

De la pupitrul Senatului, Dacian Cioloş a spus că practicile abuzive ale instituţiilor statului cu cetăţenii trebuie să dispară. Din respect pentru libera exprimare, şeful Guvernului a spus că îşi doreşte ca cele cinci televiziuni Intact să emită în continuare.

Premierul României condamnă aspru modul în care Fiscul a ales să notifice trustul Intact, că trebuie să evacueze sediile. De la pupitrul Senatului, Dacian Cioloş a spus că practicile abuzive ale instituţiilor statului cu cetăţenii trebuie să dispară. Din respect pentru libera exprimare, şeful Guvernului a spus că îşi doreşte ca cele cinci televiziuni Intact să emită în continuare.

Dacian Cioloș

Dacian Cioloş a condamnat descinderea în forţă a reprezentanţilor ANAF în sediul Intact, chiar dacă acţiunea a fost făcută în numele legii. Senatorii au fost, însă, de altă părere.

Filmul descinderii ANAF la trustul Intact!

Şi preşedintele Klaus Iohannis a avut astăzi o reacţie cu privire la intervenţia brutală a inspectorilor fiscului: "Această abordare heirupista din partea ANAF mi se pare nepotrivită dacă nu discutabilă."

Klaus Iohannis

Mai sunt două zile în care cele cinci televiziuni ale trustului Intact trebuie să evacueze sediile, din ordinul Fiscului. Astăzi, senatorul Liviu Pop a depus un proiect de lege de modificare a ordonanţei 7, pentru a permite închirirea imobilelor confiscate.

Acuzații la Poliţia din Braşov! După Marian Godină, şi alţi tineri agenţi dezvăluie abuzurile la care îi supun şefii lor... Şi-au cumpărat etnia pe câteva sute de lei! UE dă bani pentru calificarea romilor, iar românii profită!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x