Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Apariție spectaculoasă la înmormântarea unui pacient COVID-19. Oamenii au rămas fără cuvinte când l-au văzut: „Să faci ce face preotul!”

„Mare ţi-e grădina, Doamne!”. Aşa am putea rezuma mirarea din jurul unei fotografii cu un preot ce slujeşte îmbrăcat într-un echipament anti-covid şi cu patrafirul deasupra.

De la ironii, la critici dure sau, dimpotrivă, mesaje de susţinere pentru părinte, nimeni nu a rămas indiferent la soluţia ingenioasă a părintelui din Olt.

„Să faci ce face preotul”! Ținuta pe care părintele Alexandru Dumitru a îmbrăcat-o la slujba de înmormântare a unui consătean răpus de COVID a devenit virală pe internet.

Pentru a se proteja de virus, preotul a purtat pe sub patrafir un conbinezon anti-covid.

„Eu am considerat că am făcut un lucru bun. Mi-am luat măsurile de precauție, nu am încălcat canoanele bisericești”, a explicat preotul.

Părintele nu îi condamnă pe cei care iau în derâdere boala. Mai degrabă, îi îndeamnă să se mai gândească și să aibă grijă de ei și de ceilalți.

În parohie, credințioii se minunează de noua ținută a preotului, dar îi dau ascultare. Părintele Alexandru Dumitru slujește de 40 de ani.

Recomandari