Căutare Live

Apariție spectaculoasă la înmormântarea unui pacient COVID-19. Oamenii au rămas fără cuvinte când l-au văzut: „Să faci ce face preotul!”

„Mare ţi-e grădina, Doamne!”. Aşa am putea rezuma mirarea din jurul unei fotografii cu un preot ce slujeşte îmbrăcat într-un echipament anti-covid şi cu patrafirul deasupra.

De la ironii, la critici dure sau, dimpotrivă, mesaje de susţinere pentru părinte, nimeni nu a rămas indiferent la soluţia ingenioasă a părintelui din Olt.

„Să faci ce face preotul”! Ținuta pe care părintele Alexandru Dumitru a îmbrăcat-o la slujba de înmormântare a unui consătean răpus de COVID a devenit virală pe internet.

Pentru a se proteja de virus, preotul a purtat pe sub patrafir un conbinezon anti-covid.

„Eu am considerat că am făcut un lucru bun. Mi-am luat măsurile de precauție, nu am încălcat canoanele bisericești”, a explicat preotul.

Părintele nu îi condamnă pe cei care iau în derâdere boala. Mai degrabă, îi îndeamnă să se mai gândească și să aibă grijă de ei și de ceilalți.

În parohie, credințioii se minunează de noua ținută a preotului, dar îi dau ascultare. Părintele Alexandru Dumitru slujește de 40 de ani.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... „Va fi un an dureros pentru toată Europa” Nouriel Roubini, economistul care a prezis criza din 2008, vorbește despre vii...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri