Antena Căutare

Preotul care a provocat un grav accident rutier in Constanta a ramas fara straiele duhovnicesti

Preotul din Constanta, care a bagat in spital trei oameni si a facut praf patru masini dupa ce s-a urcat baut la volan, a ramas fara straiele duhovnicesti, dar si fara functia de consilier cultural. Arhiepiscopia Tomisului a decis sa-l suspende, mai ales dupa ce fostul slujitor al Domnului a injurat ca la usa Iadului atunci cand a fost incatusat de politisti.

Preotul abia se putea tine pe picioare atunci cand a iesit din incinta Spitalului Judetean din Constanta. Doi agenti de politie l-au condus pana la autospeciala. In loc sa se mai trezeasca din betie, limba slujitorului Domnului parea ca s-a impleticit si mai tare.

Dupa ce s-a urcat baut la volan, a apasat la podea pedala de acceleratie si a intrat in plin intr-o masina care circula regulamentar. In accident, au mai fost avariate inca doua autoturisme, in care se aflau si doua fetite de cinci, respectiv sapte ani. Ele si tatal lor au ajuns de urgenta la spital.

Consiliul Arhiepisopiei Tomisului s-a intrunit de urgenta ca urmare a celor intamplate. Valeriu Roman a fost suspendat din functia de preot, dar si din cea de consilier cultural in cadrul Arhiepiscopiei.

ROANTANAMO: Cum erau plimbati detinutii-fantoma intre Romania, Polonia si Lituania... O razie-fulger a politistilor a lasat pietoni, in doar jumatate de ora, sapte soferi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x