Antena Căutare

Presedintele CCR Augustin Zegrean, internal in spital, dupa ce a suferit o fractura

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a fost  internat la sectia de ortopedie a Spitalului Universitar din Bucuresti, dupa ce a cazut pe gheata la intrarea in Parcul Herastrau, au declarat marti seara surse medicale, informeaza Antena 3

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a fost internat cu fractura de col femural, dupa ce a cazut pe gheata, la intrarea in Parcul Herastrau.

Augustin Zegrean a declarat ca a iesit sa se plimbe, luni seara, in Bucuresti, iar la intrarea in Parcul Herastrau a alunecat pe gheata si a cazut.

Zegrean este presedintele Curtii Constitutionale si si-a inceput ascensiunea ca senator de Bistrita-Nasaud, din partea FSN, in perioada 1990-1992, iar mai apoi in 2004 a fost ales deputat pe listele Partidului Democrat. Din 13 iulie 2007, la propunerea presedintelui Traian Basescu. Augustin Zegrean a fost numit judecator.

Mai multe detalii, pe Antena 3

Foto: Intact Images

Manipularea noastra cea de toate zilele. Intoxicarea, ridicata la rang de... lege, de catre politicieni!... Inchiderea drumului E85 i-a scos din minti pe oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x