Antena Căutare

Inchiderea drumului E85 i-a scos din minti pe oameni

Cu toate ca viscolul s-a mai domolit, multe drumuri din nordul Moldovei raman in continuare blocate. Sate intregi au ramas prizoniere in nametii care depasesc si doi metri. In plus, s-a lasat si gerul. Au fost -26 de grade la Intorsura Buzaului, iar in Moldova termometrele au aratat in jur de -15 grade. In ciuda frigului, spiritele s-au incins in Vaslui. Zeci de cetateni moldoveni au fost la un pas sa se ia la bataie cu fortele de ordine care i-au impiedicat sa intre pe drumul spre Vama Albita.

Cand au vazut ca drumul european E581 a fost inchis din cauza viscolului, cetatenii moldoveni care voiau sa se intoarca acasa si-au pierdut rabdarea. Au fortat barajul politistilor de la iesirea din Husi, spre vama Albita.

Pentru ca nu era niciun chip sa se inteleaga cu soferul furios, un politist a fost nevoit sa puna mana pe pistol. Abia dupa ce si-au facut aparitia mascatii cetatenii moldoveni s-au calmat.

Dupa ora 21:30 soseaua a fost deschisa, iar oamenii si-au putut continua drumul spre casa.

In Neamt, azi noapte, sapte drumuri judetene erau blocate si peste 20 de localitati izolate. Drumari au muncit fara pauza ca sa ajunga la oamenii rupti de lume.

Din cauza viscolului foarte puternic, o ambulanta a ramas blocata in localitatea Boghicea si a avut nevoie de nu mai putin de noua ore pentru a ajunge la cazul disperat al unui copil bolnav de numai cinci luni. Din fericire, in cele din urma, acest drum a fost blocat, iar micutul a fost transportat in siguranta la spital

In zonele in care viscolul s-a domolit, s-a lasat gerul. In Baia Mare, politistii si jandarmii i-au dus la adapost pe oamenii strazii.

Cel mai frig a fost in aceasta noapte la Intorsura Buzaului. Iar meteorologii spun ca si in zilele urmatoare termometrele vor cobori sub 20 de grade celsius.

Presedintele CCR Augustin Zegrean, internal in spital, dupa ce a suferit o fractura... Un sofer beat, la un pas sa se ia la bataie cu jandarmii si politistii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x