Antena Căutare

Pretul celebritatii: Agentiile de modeling-fantoma, capcana in care cad tot mai multi tineri

Tinerii care viseaza sa ajunga faimosi si bogati sunt momiti usor cu oferte de catre agentiile de modeling-fantoma. E plin Bucurestiul de oameni care agata trecatorii si incearca sa-i impresioneze cu oferte ireale. Folosesc chiar numele unor televiziuni importante, cum e Antena 1, pentru a fi credibili. Pentru cateva zeci de lei, li se promite celebritatea. Faima nu vine, insa, niciodata. Urmariti in VIDEO de mai jos un material realizat cu o camera ascunsa!

Multe fete viseaza sa apara la televizor sau pe podium la Milano.. Pe asta se bazeaza si cei care racoleaza fete de pe strada, cu promisiunea ca le vor face celebre in scurt timp. Tintele sunt, in general, fetele tinere si copiii. Iar criterii de selectie.nu exista! Oricine are acces la faima. Ca sa capteze atentia potentialelor victime, recrutorii se dau drept colaboratori ai celor mai importante televiziuni din Romania.

Cine pica in plasa si plateste taxa o data, nu scapa de minciuni. Recrutorii incearca orice sa te convinga sa platesti de mai multe ori cotizatia. Tinerii pacaliti ca celebritatea apare peste noapte asteapta luni de zile telefon de la agentiile-fantoma unde au platit o taxa de site de euro. Degeaba.

Drumul spre faima se construieste mult mai riguros. Adevaratele agentii de modeling si de casting nu racoleaza fete de pe strada. In cazul agentiilor-false Protectia Consumatorilor nu poate interveni. Si asta pentru ca persoana a semnat de buna voie fisa de inscriere. Dar, politia, loc unde au ajuns deja zeci de plangeri in ultimul an, are variante.

In Bucuresti sunt aproximativ 12 agentii de modeling cu acte in regula. Restul incearca doar sa ia banii de la doriitorii de celebritate. Potrivit Codului Penal, inselatoria se pedepseste cu inchisoarea de la 3 ani la 15 ani.

Foto: fooyoh.com

Demn de urmat: Olandezii au construit mai multe case pentru romii saraci din Cluj Napoca... Dumitru Tudor va fi cercetat in libertate pentru santajarea sotilor Reghecampf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x