Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Prietenul criminalului Ionel Marcel Lepa și-a bătut iubita pe stradă și a amenințat un bărbat! A fost reținut

Prietenul criminalului Ionel Marcel Lepa, care l-a împușcat mortal pe polițistul Cristian Amariei, a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore, la Timișoara, după ce și-a bătut iubita, în fața unei societăți comerciale. Femeia ar fi gravidă.

Prietenul criminalului Ionel Marcel Lepa, care l-a împușcat mortal pe polițistul Cristian Amariei, a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore, la Timișoara, după ce și-a bătut iubita, în fața unei societăți comerciale. Femeia ar fi gravidă.

Prietenul asasinului Ionel Marcel Lepa, în vârstă de 31 de ani, l-a ascuns pe criminal în casa din Remetea Mare în care acesta a fost găsit de polițiști.

Iubita acestui bărbat, în vârstă de 27 de ani, a fost trasă de păr și mușcată de nas și a primit 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Prietenul criminalului Ionel Marcel Lepa este cercetat pentru lovire și alte violențe și pentru amenințare, după ce a amenințat un bărbat despre care credea că are ceva cu iubita lui, potrivit libertatea.ro.

El a fost introdus în arestul IPJ, urmând ca joi, 6 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Individul este cel care l-a adăpostit în casa bunicii lui pe Ionel Marcel Lepa, cel care duminică a ucis un polițist la Timișoara, în timp ce acesta se afla în misiune pentru capturarea lui. El a fost prins marți noapte în aceeași casă din Remetea Mare în care polițiștii au descoperit luni dimineață urme de sânge.

Recomandari