Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Prima reacție a primarului din Iași care a recunoscut că a făcut amor cu două minore, chiar în sediul instituției: „Sunt mândru!”

Primarul din Iași care a recunoscut, în fața instanței, că a făcut amor cu două minore chiar în incinta instituției, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Prima reacție a primarului din Iași care a recunoscut că a făcut amor cu două minore, chiar în sediul instituției

Mediafax

„În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toţi cei care tânjesc la funcţia ta. M-am trezit astăzi personaj principal într-o poveste, veche şi încheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor. Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace şi am şi puterea de a recunoaşte in faţa lui Dumnezeu şi a instanţelor de judecată atunci când greşesc”, a scris primarul Damian Butnariu pe Facebook.

Acesta adaugă că este membru PNL de la începutul carierei sale publice şi înţelege să se pună la dispoziţia conducerii partidului: „rog să se ia act de dorinţa mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieşi la suprafaţă în acest caz”.

În finalul mesajului, primarul le-a mulţumit localnicilor pentru încredere, spunând că sunt singurii care îi cunosc caracterul şi realizările.

Primarul comunei ieşene Mogoşeşti Siret a dat o declaraţie în calitate de martor într-un dosar penal de trafic de minori. Damian Butnariu a recunoscut că a făcut sex cu două minore ce erau traficate, chiar în sediul instituţiei publice.

Primar din Iași, relații sexuale în birou, cu două minore răpite! A plătit 100 de lei unui proxenet

Informaţia explozivă apare în dosarul în care mai mulţi proxeneţi periculoşi din zona oraşului Paşcani sunt judecaţi pentru trafic de carne vie.

Proxeneţii sunt acuzaţi că ar fi racolat şi obligat să se prostitueze 12 fete, unele dintre ele minore, faptele având loc în perioada 2007-2009.

Numele primarului din Mogoşeşti Siret a ajuns la anchetatori pentru prima dată când o fată de 17 ani, pe nume Diana, între timp căsătorită, a formulat o plângere împotriva proxenetului Adrian Buduroi, pe care îl acuza că a răpit-o, atât pe ea, cât şi pe sora sa.