Antena Căutare

Prima zi de inscrieri la liceu - haos si imbulzeala!

Prima zi de inscrieri la liceu a adus haos si imbulzeala. La aproape 40 de grade Celsius, mii de copii si parinti au asteptat ore in sir, in Bucuresti, doar sa fie trecuti pe o lista.

Mii de elevi si parinti din toata tara s-au trezit dis de dimineata si au indurat caldura de afara pentru a se putea inscrie la un liceu de elita din capitala. Comisia de admitere a municipiului Bucuresti a organizat un centru special de inscriere la Scoala nr.1 "Sf. Voievozi" pentru candidatii proveniti din alte judete care doresc admiterea in unitatile de invatamant liceal din Capitala. Desi au existat 61 de consilieri scolari speciali pentru parinti si aproape 30 de operatori de introducere a datelor in calculator, cozile s-au intins pe sute de metri.

Unii dintre candidati au batut sute de kilometri pentru a fi siguri ca se vor putea inscrie la un liceu bun. Inca de aseara, de la ora 22.00, parintii s-au asezat la cozi si au asteptat sa le vina randul, insa s-au aratat nemultumiti de organizare.

Peste 160.000 de elevi sunt asteptati sa se inscrie la liceu in acest an. Prima etapa de repartizare computerizata va avea loc pe 14 iulie.

FOTO: Intact Images

Autostrada Bucuresti-Ploiesti ar putea fi gata pe 20 iulie... BAC 2012: Elevii sustin astazi ultima proba, cea la alegere. Vezi aici subiectele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x