Antena Căutare

Primarul din Targu-Jiu, la un pas de moarte: A facut o criza diabetica la volan

Primarul municipiului Targu-Jiu, Florin Carciumaru, a facut o criza diabetica in timp ce se afla la volan, a pierdut controlul autoturismului si s-a oprit intr-un sant. Edilul nu a fost ranit in accident, dar a fost dus la spital din cauza crizei diabetice. Acum, este in stare stabila.

Accidentul a avut loc pe soseaua de centura a orasului Targu-Jiu, putin inainte de miezul noptii. Florin Carciumaru se indrepta spre casa, dar, lovit de criza diabetic, a devenit confuz, si-a pierdut cunostinta si nu a mai putut stapani masina. Un trecator a vazut totul si a sunat imediat la 112.

In urma impactului, primarul a ramas blocat intre scaun si bord, iar medicii si pompierii s-au grabit sa il scoata dintre bucatile de tabla indoita ca sa ii acorde primul-ajutor. Primarul a fost transportat, apoi, la Spitalul Judetean din oras. Pierderea cunostintei a fost cauzata, se pare, de o glicemie extrem de ridicata.

Ulterior, Florin Carciumaru a fost transferat la un alt spital din oras, unde a ramas internat peste noapte sub atenta supraveghere a medicilor. Familia, dar si cativa colegi politcieni l-au vizitat la spital.

Un microbuz a intrat frontal intr-un TIR: Patru oameni au murit si alti 12 au fost raniti... Cadre didactice de la Universitatea Bioterra, acuzate ca au cerut mita studentilor. 22 de perchezitii in acest caz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x