Antena Căutare

Primavara se instaleaza treptat. Vezi prognoza meteo!

Iarna ia sfarsit. In urmatoarele zile, primavara se instaleaza in majoritatea zonelor tarii si temperaturile scazute vor fi inlocuite de valori apropiate celor normale pentru aceasta perioada. Si noptile devin ceva mai blande, cu valori care se apropie de 0 grade sau care depasesc chiar 0 grade, in anumite portiuni ale tarii.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

MIERCURI (9 martie)

In Bucuresti, vremea se va mentine rece. Cerul va fi mai mult noros, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 3 - 4 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -5 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

In tara, cerul va fi variabil, mai mult senin, insa in jumatatea de sud-est vor fi innorari, dar numai pe arii restranse va ninge slab in Dobrogea si izolat in Baragan, mai ales ziua.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 7 grade, iar cele minime intre -12 si -2 grade, mai scãzute in estul Transilvaniei si in Moldova.

JOI (10 martie)

In Bucuresti, cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 8-9 grade, iar cea minima de -5, -3 grade.

In tara, cerul va avea unele innorari in regiunile nord-vestice, unde numai izolat vor fi posibile precipitatii mixte, iar ziua si in Dobrogea.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -7 si 1 grad, mai coborate in estul Transilvaniei.

VINERI (11 martie)

In Bucuresti, vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil la senin, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceatã. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea minimã va fi de -1...0 grade.

In tara, cerul va prezenta innorari in nord-estul tarii, unde indeosebi in a doua parte a intervalului, izolat vor fi precipitatii sub formã de ploaie si lapovita.

In restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin, iar dimineata si noaptea, in zonele joase, pe arii restranse va fi ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade, iar cele minime intre -6 si 4 grade.

Sursa: Antena3

Bucuresti: Pasajul Basarab va fi gata la sfarsitul lunii martie... SPECIAL! "Maneaua se afla in declin"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x