Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Bărbatul care o însoțea pe Margherita în momentul în care a provocat accidentul, primele declarații: ”I-am zis să nu luăm mașina!”

Margherita de la Clejani nu era singură în momentul în care a provocat accidentul, iar acum bărbatul care o însoțea a făcut primele declarații.

Accident Margherita de la Clejani

Potrivit Antena Stars, bărbatul a declarat că Margherita a provocat accidentul din cauza neatenției, întrucât se ruja în oglinda.

„Am fost la prietenii noștri comuni să ne consultăm în legătură cu noua colecție. AM plecat de acolo, eu i-am zis să nu lăm mașina, am rugat-o frumos și ea a luat-o. Își făcea buzele în oglindă. Pur și simplu a făcut o curbă la dreapta și erau niște mașini parcate și le-a lovit. Poliția i-a cerut toate actele și au pus-o să facă un etilotest care a ieșit negativ. Am luat maimuța și m-am dus să am grijă de maimuță”, a spus pasagerul, la „Star Matinal de Weekend”.

Margherita de la Clejani a rupt tăcerea, în sfârșit! Ce a consumat înainte de a provoca accidentul: ”Sunt niște pastile din farmacie!”

În ceea ce privește comportamentul bizar al Margheritei, el a spus că nu era nimic în neregulă cu ea.

„Era foarte supărată și avea maimuța la ea. Nu avea niciun comportament deloc ciudat! Era foarte supărată că i s-a stricat mașina, ceea ce este perfect normal. Nu are cum să i se deschidă niciun dosar penal”, a precizat bărbatul.

„Este foarte bine, pe ea nu o interesează, toată lumea știe că a fost un simplu accident”, a încheiat acesta.

Răsturnare de situație în cazul Margheritei de la Clejani. Cu cine se afla în mașină în momentul în care a provocat accidentul rutier

Margherita de la Clejani, show după ieșirea de la audieri

Imediat după ce a ieșit de la audieri, Margherita a oferit un adevărat show, ea răspunzând fără noimă întrebărilor puse de jurnaliști.

“Toate bune și frumoase… Ce teste să se facă? Alcool test nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani, imediat după ce a ieșit din sediul poliției.

Recomandari