Antena Căutare

Sorina, fetița din Baia de Aramă, a ajuns în SUA! Primele imagini cu micuța în noua ei locuință 

Sorina, fetița din Baia de Aramă care a fost adoptată de o familie de români care trăiește în SUA, a ajuns în locuința familiei care o va îngriji începând de acum. 

Sorina, fetița din Baia de Aramă care a fost adoptată de o familie de români care trăiește în SUA, a ajuns în locuința familiei care o va îngriji începând de acum.

Astfel, în imaginile făcute publice de jurnalista Ioana Dogioiu, fetița apare în noua ei locuință, în timp ce se joacă la pianul familiei Săcărin, care a adoptat-o.

Citește și: Soții Săcărin, decizie drastică după ce Sorina a plecat din țară cu familia adoptivă: ”Am depus o plângere! Nu s-a știut de plecarea ei!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ioana Dogioiu a ținut legătura cu soții Săcărin pe tot parcursul scandalului care a însoțit plecarea acestora cu copilul, din țară. Aceasta a relatat și despre un incident petrecut la aeroportul Otopeni, unde controlul de securitate ar fi durat excesiv de mult, iar familia a pierdut avionul la care avea bilete.

Citește și: Sorina şi părinţii ei adoptivi, blocați pe Aeroportul Otopeni, înainte de îmbarcarea în avion: „De ce nu ne permiteți să plecăm?”

Sorina, fetița din Baia de Aramă a cărei poveste a emoționat o țară întreagă, a părăsit România la exact o lună după ce a fost târâtă de un procuror din casa fostei asistente maternale. A fost o lună plină de procese pentru soții Săcărin. Toate instanţele le-au dat câştig de cauză şi au respins, rând pe rând, cererile formulate de procurorul general interimar al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie, care a încercat să obţină o ordonanţă preşedinţială prin care să se interzică plecarea Sorinei din ţară.

Carambol în Drumul Taberei. Una dintre mașinile implicate a rupt gardul și s-a răsturnat pe linia tramvaiului 41... Conflict între adolescenți, încheiat cu lovituri de cuțit! Un tânăr a fost înjunghiat pe un teren de fotbal din Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x