Antena Căutare

Conflict între adolescenți, încheiat cu lovituri de cuțit! Un tânăr a fost înjunghiat pe un teren de fotbal din Capitală

Un adolescent a fost înjunghiat, marți seară, pe un teren de fotbal din București. Autorul atacului, un copil de doar 16 ani, a fost dus la secție pentru audieri. 

Un adolescent a fost înjunghiat, marți seară, pe un teren de fotbal din București. Autorul atacului, un copil de doar 16 ani, a fost dus la secție pentru audieri.

Scene șocante într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei. Pe un teren de fotbal, un conflict izbucnit între doi adolescenți s-a sfârșit în lovituri de cuțit.

„La data de 23 iulie a.c., în jurul orelor 21:10 poliţişti din cadrul D.G.P.M.B au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost înjunghiat de o persoană necunoscută pe un teren de fotbal dintr-un parc din sectorul 2”, informează Poliţia Capitale.

CITEȘTE ȘI: Gheorghe a izbucnit în lacrimi, după ce și-a aflat sentința. Când au văzut probele împotriva lui, judecătorii au fost revoltați: „Încerca să scape de tine...”

Potrivit sursei citate, la faţa locului au sosit poliţişti din cadrul Secţiei 7 care, la scurt timp, au identificat şi prins un tânăr de 16 ani, bănuit că ar fi săvârşit fapta. Acesta a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri.

„Victima, un tânăr de 17 ani, a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, mai arată sursa citată.

CITEȘTE ȘI: Și-au recunoscut vecina într-un film pentru adulți. Ce au făcut apoi cei doi tineri din Vaslui i-ar putea costa libertatea

Sorina, fetița din Baia de Aramă, a ajuns în SUA! Primele imagini cu micuța în noua ei locuință ... A fost aprobată omorârea a 140 de urşi! Mai mult, cei care îi vor hrăni și se vor apropia de ei vor primi amenzi usturăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x