Antena Căutare

Soții Săcărin, decizie drastică după ce Sorina a plecat din țară cu familia adoptivă: ”Am depus o plângere! Nu s-a știut de plecarea ei!”

Vestea că Sorina a plecat din țară cu familia adoptivă care trăiește în Statele Unite ale Americii i-a surprins pe soții Șărămăt, însă aceștia au reacționat imedit. Mai exact, avocatul familiei a declarat că a depus la Secția de anchetare a magistraților o plângere pe numele Mariei Pițurcă, procuroarea care a intervenit pentru preluarea micuței. 

Vestea că Sorina a plecat din țară cu familia adoptivă care trăiește în Statele Unite ale Americii i-a surprins pe soții Șărămăt, însă aceștia au reacționat imedit. Mai exact, avocatul familiei a declarat că a depus la Secția de anchetare a magistraților o plângere pe numele Mariei Pițurcă, procuroarea care a intervenit pentru preluarea micuței.

Astfel, familia Șărămăt o acuză pe procuroare de răpire și constituire de grup infracțional organizat.

Citește și: Sorina, fetiţa din Baia de Aramă adoptată de o familie de români din SUA, a părăsit ţara

"Am venit astăzi (luni, n.r.) la Secția de Investigarea Infracțiunilor din Justiție pentru a depune plângere penală împotriva doamnei procuror Maria Pițurcă referitor la săvârșirea infracțiunilor de răpire de persoane, constituire de grup infracțional, rele tratamente aplicate minorului. Trebuie ca Parchetul General să ia măsuri pentru aceste infracțiuni”, a declarat Ioana Constantin, avocatul familiei Șărămăt, cea care a crescut-o pe Sorina, potrivit Mediafax.

Citește și: Sorina şi părinţii ei adoptivi, blocați pe Aeroportul Otopeni, înainte de îmbarcarea în avion: „De ce nu ne permiteți să plecăm?”

Mai mult de atât, plecarea fetei din țară s-a dovedit a fi o surprinsă pentru toată lumea, în special pentru cei doi soți care au crescut-o pe fetiță.

"Nu s-a știut absolut nimic (n.r. de plecarea Sorinei), ne-a luat prin surprindere faptul că s-au soluționat atât de repede problemele referitoare la pașaport și viza, chiar este revoltător. Trebuia ca fetița să rămână în țară cu părinții, pentru că acum urmează cercetarea penală. Este obligatorie și declarația. Stăm și ne întrebăm acum cum vor soluționa aceste acte de procedură? (...) Sunt două posibilități, fie vor fi citați și aduși cu mandat sau dacă nu, se va constitui o comisie rogatorie care va îndeplini aceste obligații pe care le au organele de cercetare penală din România și vom aștepta soluțiile”, a mai spus sursa citată.

Sorina și părinții adoptivi, blocați pe Aeroportul Henri Coandă

Angajații aeroportului le-au verificat toate bagajele la sânge, iar actele au fost luate pentru o verificare „mai amănunțită”. Îngrijorat că ar putea pierde avionul și neînțelegând de ce sunt supuși unui asemenea tratament, Gabriel Săcărin ar fi întrebat în repetate rânduri „De ce nu ne permiteți să plecăm?”. Nu a primit niciun răspuns, conform adevărul.ro. În cele din urmă, cei trei au plecat două ore mai târziu, cu un alt zbor.

Directorul Institutului „Elie Wiesel”, Alexandru Florian, contrariat de declaraţiile lui Daniel Breaz cu privire la Muze... Sorina şi părinţii ei adoptivi, blocați pe Aeroportul Otopeni, înainte de îmbarcarea în avion: „De ce nu ne permiteți să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x