Căutare Live

COVID-19 a reapărut! Primul caz de coronavirus, într-un județ cu zero îmbolnăviri în ultimele două săptămâni. Care este starea pacientului

COVID-19 a reapărut într-un județ ce nu raportase nicio infectare în mai bine de două săptămâni. Pacientul este internat în spital: „Este singurul pe care îl avem în momentul de față.”

COVID-19 a reapărut! Primul caz de coronavirus, într-un județ cu zero îmbolnăviri în ultimele două săptămâni

Profimedia

După două săptămâni fără nicio infectare cu noul coronavirus, vineri a fost confirmat un nou caz, în județul Brăila. Pacientul, un bărbat angajat la CFR, a fost internat în spital.

Angajatul CFR s-a simţit rău şi s-a prezentat la spitalul din Făurei. După ce au venit rezultatele testului, bărbatul a fost transferat la Spitalul Judeţean din Brăila.

Este primul pacient infectat cu COVID-19, din ultimele două săptămâni, al Secţiei de Boli Infecţioase.

„Avem un pacient în spital, primeşte tratament. Este singurul pacient pe care îl avem în momentul de faţă”, a declarat, pentru Mediafax, directorul Spitalului Judeţean Brăila, Delia Râşnoveanu.

Citește și:

Anunț sumbru de la specialiștii OMS. Ce se întâmplă acum în cele mai afectate zone de COVID-19: „Trebuie să fim pregătiți pentru asta”

Primul județ cu zero raportări

Judeţul Brăila a fost primul din ţară care săptămâna trecută a raportat zero cazuri de infectare cu COVID-19.

De la începutul pandemiei de coronavirus, în Brăila au fost confirmate doar 23 de cazuri, în statistică fiind inclus şi angajatul CFR internat în spital.

În judeţ nu au fost înregistrate decese provocat de virus, toţi pacienţii fiind declaraţi vindecaţi.

Citește și:

Se cer măsuri noi, după prima zi de relaxare! Ce greșeală uriașă au făcut românii? Alexandru Rafila: „Sunt îngrijorat. Trebuie să venim cu soluții”

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

„Vă spun secretul nostru: instituţiile de forţă au convenit să fie intolerante, regulile au fost respectate, astfel încât nu a fost pusă presiune pe sistemul medical. Medicii au făcut faţă cu brio (...) Asta datorită măsurilor administrative. Iar faptul că toţi pacienţii s-au vindecat înseamnă că medicii şi-au făcut treaba”, a explicat prefectul judeţului Brăila, Cătălin Boboc.

Se cer măsuri noi, după prima zi de relaxare! Ce greșeală uriașă au făcut românii? Alexandru Rafila: „Sunt îngrijorat. T... „Vom avea două boli. Ambele ucid” Raed Arafat, previziune neagră pentru următoarele luni. Ce se va întâmpla cu coronavir...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri