Antena Căutare

Este medic și a acceptat să se injecteze! Cum se simte primul voluntar vaccinat împotriva coronavirusului: "Nimic nu se compară cu senzația când te trezești"

A început vaccinarea experimentală împotriva coronavirusului în Marea Britanie, iar primul voluntar este o femeie, Dr Elisa Granato, microbiolog. S-a auzit despre aceasta cî ar fi murit în urma vaccinului, însă situația este cu totul alta!

Este medic și a acceptat să se injecteze! Cum se simte primul voluntar vaccinat împotriva coronavirusului: "Nimic nu se compară cu senzația când te trezești"
Primul voluntar din Marea Britanie care a primit un vaccin experimental împotriva coronavirusului | Twitter

Microbiologul, Dr. Elisa Granato face parte dintre voluntarii care au primit vaccinul experimental dezvoltat de Universitatea Oxford. Ea a fost injectată joia trecută, iar duminică au apărut zvonuri că a murit din cauza complicațiilor survenite în urma vaccinării.

România a mai pierdut un medic în lupta cu noul coronavirus. Femeia avea 68 de ani și lucra la Spitalul din Botoșani

Dr. Elisa Granato este unul dintre cei doi voluntari care ia parte la experiment și s-a declarat încântată că poate ajuta astfel la dezvoltarea unui vaccin.

Noi simptome ale coronavirusului, recunoscute oficial! Sunt la fel de alarmante ca febra, tusea și dificultățile de respirație!

Universitatea Oxford a produs un vaccin pe care îl testează deja și susține că până în septembrie vrea să producă un milion de doze.

Se pare că s-au împrăștiat multe știri false, iar răspunsul ei a venit mai întâi pe Twitter: „Nimic nu se compară cu senzația când te trezești și citești un articol fake care anunță că ai murit... Mă simt bine, oameni buni”.

Saloanele de înfrumusețare vor fi deschise în România, dar vor funcționa după alte reguli. Raed Arafat, noi lămuriri: ”Ai întârziat, vine altul în locul tău, nu stai și aștepți acolo!”

Guvernul a făcut apel ca lumea să nu mai distribuie știri false

„Gata! Am stârpit transmiterea comunitară a coronavirusului!”. Cum a reușit o țară să dea „șah” în meciul cu COVID-19! Ce se va schimba în viețile locuitorilor. „E important!”

Aceasta a postat la scurt timp un videoclip cu ea în care spune că este „foarte vie”, că bea un ceai și menționează chiar și data la care se filmează (duminică, 26 aprilie).

Tot mai multe forme severe de coronavirus la tineri! Medicul Virgil Musta: "Pe lângă plămâni, sunt afectate creieru... Alte 303 persoane confirmate cu coronavirus. Bilanţul se ridică la 11.339...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x