Antena Căutare

Procurorul din dosarele lui Bercea Mondial a fost schimbat

Procurorul care se ocupa de dosarele lui Bercea Mondial a fost schimbat. Ancheta a fost preluata de procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova. Parchetul General a declarat ca schimbarea a fost facuta ca urmare a suspiciunilor referitoare la solutionarea obiectiva a cauzelor.



Mascatii au descins joi dimineata la locuintele fratilor lui Bercea Mondial. Peste 200 de politisti au perchezitionat 15 locuinte ale familiei interlopului.

Surse din cadrul anchetatorilor, citate de Adevarul, sustin ca fratele presedintelui, Mircea Basescu, ar fi primit o mita de 300.000 de euro pentru a interveni in dosarul lui Bercea. Fratele lui Traian Basescu ar fi urmat sa primeasca inca 400.000 de euro, potrivit acelorasi surse. Cercetarile in acest caz sunt in desfasurare.

Mircea Basescu a declarat pentru Adevarul ca nu crede faptul ca informatia este reala. „Nu cred ca un anchetator a facut asemenea declaratii", a precizat fratele presedintelui, care a mai spus ca niciodata nu a discutat cu Anghel Sandu sau cu vreo ruda a acestuia despre posibilitatea de a interveni el sau vreun membru al familiei sale in solutionarea vreunui dosar. „Nu m-au interesat niciodata dosarele lui", a spus Mircea Basescu.

Nasul Basescu a revenit ulterior asupra primelor declaratii si a precizat ca l-a intrebat totusi pe Bercea despre dosarele sale, inainte sa-i boteze nepoata. Interlopul i-ar fi spus ca are sapte dosare inchise cu neinceperea urmaririi penale.

Mircea Basescu a mai spus ca nu a discutat niciodata cu cumatrul sau, Bercea Mondial, despre posibilitatea de a interveni el, sau vreun membru al familiei sale, in solutionarea vreunui dosar.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Romania, zguduita de trei cutremure in ultimele 24 de ore... IPS Andrei Andreicut, intronizat Mitropolit al Clujului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x