Antena Căutare

Producătorii avertizează: Crește prețul acestui produs fără de care nu poate exista nicio masă la români!

Din ce în ce, mai mulți români au devenit dependenți de produsele ce conțin mult zahăr, mai exact de sucuri de orice fel: carbogazoase, naturale, fresh-uri sau concentrate.  Creșterile care vor avea loc, se datorează accizei de zahăr, asta după ce Senatul a votat suprataxarea acestor produse în funcție de cantitatea de zahăr pe care o conțin.

S-a decis! Lovitură grea pentru consumatorii acestor produse. Cresc prețurile în prag de sărbători. Cât va trebui să scoată românii din buzunare pentru a le avea pe masă:

Din ce în ce, mai mulți români au devenit dependenți de produsele ce conțin mult zahăr, mai exact de sucuri de orice fel: carbogazoase, naturale, fresh-uri sau concentrate.
Creșterile care vor avea loc, se datorează accizei de zahăr, asta după ce Senatul a votat suprataxarea acestor produse în funcție de cantitatea de zahăr pe care o conțin.

Propunerea legislativă privind introducerea băuturilor răcoritoare cu un conţinut ridicat de zahăr în categoria produselor pentru care se percep taxe, a trecut săptămâna trecută de Senat, prin adoptare tacită, ca urmare a împlinirii termenului pentru dezbatere şi adoptare, spune Capital.

În Codul fiscal au fost aduse modificări prevăd introducerea băuturilor răcoritoare cu un conținut ridicat de zaharuri libere în categoria produselor care se percep taxe speciale asupra consumului (accize armonizate).

Proiectul iniţiat de parlamentarii din tot spectrul politic prevede, de asemenea, exceptarea de la plata accizelor a sucurilor din fructe fără adaos de zaharuri, a băuturilor răcoritoare destinate consumului propriu, fabricate de persoanele fizice și a băuturilor răcuritoare produse pe loc prin stoarcere vândute neîmbuteliate.

Decembrie 2018. Ce sărbători religioase cu cruce roșie sunt luna aceasta... Descoperire macabră în urmă cu puțin timp, pe malul Dunării! Ce au constatat oamenii legii în urma cercetărilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x