Antena Căutare

Descoperire macabră în urmă cu puțin timp, pe malul Dunării! Ce au constatat oamenii legii în urma cercetărilor!

Descoperire terifiantă a fost făcută în urmă cu puțin timp pe un drum în apropiere de malul Dunării, unde un bărbat a fost găsit decedat în mașină. 

Descoperire terifiantă a fost făcută în urmă cu puțin timp pe un drum în apropiere de malul Dunării, unde un bărbat a fost găsit decedat în mașină.

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, era originar din Drobeta Turnu Severin și fusese dat dispărut de familie pe 1 decembrie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi, bărbatul de 60 de ani a fost găsit decedat în maşina personală, în localitatea Şimian, pe un drum lateral, aproape de malul Dunării.

Descoperirea a fost făcută de un jurnalist care a alertat autorităţile.

Potrivit poliţiştilor, cadavrul nu prezenta urme de violenţă, deci nu este considerată moarte suspectă. Cel mai probabil, bărbatul suferise un infarct, scrie News.ro.

Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba de o plecare voluntară de la domiciliu. Bărbatul s-ar numi Ionel Gradinaru şi ar fi fost angajat al Gărzii Financiare Mehedinţi.

Producătorii avertizează: Crește prețul acestui produs fără de care nu poate exista nicio masă la români!... Programul ”Prima Casă”, pe cale de dispariție! Ce se va întâmpla anul viitor cu prețurile la locuințe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x