Antena Căutare

Prof. Streinu Cercel, despre pacientul suspect de coronavirus care a murit la Pitești: ”Nu este nimic surprinzător!”

Un bărbat care prezenta simptome specifice infecției cu noul tip de coronavirus a murit la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Potrivit managerului Institutului Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, acesta suferea de afecțiune pulmonară cronică.

Moartea bărbatului de la Pitești a stârnit panică în rândul românilor, însă managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase ”Matei Balş”, medicul Adrian Streinu-Cercel, a declarat miercuri seară, la „Sinteza zilei”, că deși poate fi vorba despre coronavirus în acest caz, acesta suferea și de o afecțiune pulmonară cronică.

ALERTĂ! Cele mai multe cazuri de coronavirus într-o singură zi, în România. Numărul pacienților cu Covid-19 a ajuns la 47

„În fiecare clipă pe mapamond moare câte o persoană în terapie intensivă.

Există faptul că a intrat în țară în urmă cu câteva zile, dar ceea ce trebuie spus este că acest pacient avea o afecțiune pulmonară cronică, avansată, care a dezvoltat o infecție uzuală și inclusiv o răceală simplă te poate dărâma.

Nu se cunoaște dacă era infectat cu coronavirus.

Proba s-a recoltat și s-a trimis în această seară la Matei Balș, iar mâine vom avea rezultatul. E posibil să fie coronavirus, dar nu este nimic surprinzător”, a spus profesor doctor Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş.

„Cum am supraviețuit coronavirusului”. Femeia care s-a vindecat de COVID-19 a dezvăluit ce simți atunci când ești infectat

45 de persoane infectate cu COVID-19, în România

Noi cazuri de coronavirus a fost depistate, miercuri, în România. Numărul persoanelor infectate cu Covid-19 a ajuns la 47.

Cutremur cu magnitudinea de 4,5, în zona seismică Vrancea... Îți scoți sau nu copilul afară în această perioadă? Recomandările făcute de medicul Streinu-Cercel: ”E importantă să nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x