Antena Căutare

Îți scoți sau nu copilul afară în această perioadă? Recomandările făcute de medicul Streinu-Cercel: ”E importantă să nu vină în contact cu alte persoane!”

Medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase ”Matei Balș” a vorbit despre coronavirus și a răspuns unei întrebări pe care și-o pun numeroase mămici.

Întrebat dacă e indicat să-ți scoți copilul afară, în această perioadă, el a declarat că e important ca acesta să nu vină în contact cu alte persoane.

„Transmiterea aerogenă este minimală. Dacă acest copil este plimbat, dar este protejat să nu vină în contact cu persoanele din jur n-ar trebui să se întâmple (infectare cucoronavirus - n.red.).

ALERTĂ! Cele mai multe cazuri de coronavirus într-o singură zi, în România. Numărul pacienților cu Covid-19 a ajuns la 47

Dar asta spunem astăzi, peste două sau trei săptămâni s-ar putea să spunem total diferit”, a declarat profesor doctor Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş.

„Cum am supraviețuit coronavirusului”. Femeia care s-a vindecat de COVID-19 a dezvăluit ce simți atunci când ești infectat

47 de persoane infectate cu noul tip de coronavirus

Încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate în România, anunță reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS), iar bilanțul a ajuns la 47.

Prof. Streinu Cercel, despre pacientul suspect de coronavirus care a murit la Pitești: ”Nu este nimic surprinzător!”... Costache: Este un sistem sanitar slăbit, care a fost legiferat şi întreţinut nesănătos ani de-a rândul / Mai devreme sau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x