Antena Căutare

Profesoară abuzivă, liberă să predea la o școală din Capitală

Elevii din două şcoli bucureştene refuză să intre la cursurile de educaţie tehnologie, din cauza noii lor profesoare! În cei 10 ani de carieră, dascălul a căpătat o reputaţie teribilă. Femeia a fost filmată de mai multe ori, în timp ce-i jignea şi ameninţa pe copii.

Elevii din două şcoli bucureştene refuză să intre la cursurile de educaţie tehnologie, din cauza noii lor profesoare! În cei 10 ani de carieră, dascălul a căpătat o reputaţie teribilă. Femeia a fost filmată de mai multe ori, în timp ce-i jignea şi ameninţa pe copii.

Profesoara a fost amendată, chiar şi concediată, cu toate acestea a reuşit să revină la catedră. Asta s-a putut întâmpla datorită modului în care funcţionează sistemul de învăţământ din România. Acum, însă, directorii şcolilor nu i-au mai permis să predea până când nu a trecut prin testări psihologice.

Accesele de furie au dus, anul trecut, la demiterea Mihaela Cioc, profesoară de educaţie tehologică. După o scurtă perioadă femeia a obţinut în acest an şcolar posturi de suplinitor în două şcoli din Capitală.

Părinţii spun că nu îşi vor lăsa copiii în clasă cu profesoara. În zece ani de carieră, Mihaela Cioc a avut nenumărate scandaluri. În 2010 a fost sancţionată pentru limbaj obscen în timpul orelor. În 2017, ajungea în faţa Consiliului Naţional Împotriva Discriminării.

De fiecare dată, însă, s-a întors la catedră. Şi de fiecare dată, comportamentul ei a şocat. Anul trecut, elevii de clasa a cincea pe care îi jignise au ajuns să protesteze în curtea şcolii.

În ciuda îngrijorării părinţilor, autorităţile spun că n-au mijloace legale să o îndepărteze pe profesoară de la catedră.

Şcoala gimnazială Orizont, din cartierul Drumul Teberei, este unul dintre locurile unde profesoara ar urma să predea. Pentru că îi ştia istoricul, directoarea a cerut măsuri speciale.

A fost testată şi clinic şi psihologic. Iar la recomandarea psihologului care ne-a făcut medicina muncii, a trebuit să meargă la. să efectueze şi examenul psihiatric.

Mihaela Cioc nu a ajuns la cursurile pe care ar fi trebuit să le ţină în cele două şcoli din Bucureşti. Nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.

În 2017, o învăţătoare din Brăila a fost condamnată cu suspendare pentru purtare agresivă faţă de elevii de clasa zero. A lipsit o perioadă de la cursuri, însă, după ce s-a întors a câştigat prin concurs o gradaţie de merit, care a dus automat şi la creşterea salariului.

Scene dramatice! Mai mulți elevi, amenințați de un bărbat înarmat cu un topor, în timp ce se aflau în microbuzul școlar... O elevă din Vâlcea a devenit ghid virtual de conversaţie pentru străinii care aleg să viziteze România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x