Antena Căutare

Profesoară la un liceu de top din Capitală, acuzată că a umilit o elevă pentru că nu a luat Bac-ul: "Într-a 9-a, ea se droga!"

Scandal uriaş la un liceu de prestigiu din Capitală, după publicarea rezultatelor la Bacalaureat. O profesoară de matematică este acuzată că a umilit pe Facebook singura elevă care nu a promovat examenul. Elevii spun că profesoara a încercat să găsească un vinovat pentru că şcoala nu este prima din Bucureşti după afişarea notelor. Mesajul, care a fost şters ulterior, a stârnit un val de revoltă

Scandal uriaş la un liceu de prestigiu din Capitală, după publicarea rezultatelor la Bacalaureat. O profesoară de matematică este acuzată că a umilit pe Facebook singura elevă care nu a promovat examenul. Elevii spun că profesoara a încercat să găsească un vinovat pentru că şcoala nu este prima din Bucureşti după afişarea notelor. Mesajul, care a fost şters ulterior, a stârnit un val de revoltă.

228 elevi de la liceul Alexandru Ioan Cuza au dat examenul de Bacalaureat. Rezultatele au plasat unitatea de învătământ pe primul loc în sectorul 3. Şi pe al patrulea în topul liceelor din Bucureşti. O profesoară de matematică a considerat că singura elevă care nu a promovat examenul a tras şcoala în jos. Şi a şocat părinţii cu un mesaj postat pe o reţea de socializare.

"Fata picată se droga în clasa a 9-a, a 10-a. Fata picată a fost lăsată corigentă la matematică. E drept că în zilele bune reuşea de un 5. E drept că părinţii voiau mai mult şi fata a intrat în depresie. O comisie a hotărât că ea este o elevă ce merită să treacă clasa a 12-a şi să intre în bac.", este mesajul profesoarei.

Mesajul a declanşat furtuna pe Internet. Mii se oameni s-au scandalizat şi au acuzat-o pe profesoară de un comportament nedemn pentru a ocupa un loc la catedră. Apropiaţii spun că tânăra umilită se confruntă cu probleme medicale, iar mesajul profesoarei a afectat-o profund.

Imaginile disperării printre oameni! În Harghita un urs a ajuns până la frigiderul din bucătăria unui hotel... Nu scăpăm de vremea rea! Zonele în care va ploua torențial, în următoarele trei zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x