Antena Căutare

Prognoza METEO, 28 februarie, pentru toată țara. Ger cumplit!

Prognoza METEO, 28 februarie. În ultimele zile ale lunii februarie și la început de martie, vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea, în toate regiunile.

Prognoza METEO, 28 februarie. În ultimele zile ale lunii februarie și la început de martie, vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea, în toate regiunile.

Meteorologii au extins codul portocaliu de viscol și ninsori până la 1 Martie. Valul de frig va cuprinde treptat toată țara și va fi în intensificare, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10…15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă din an.

Va fi ger dimineaţa şi noaptea, în toate regiunile. În cele extracarpatice, pe arii restrânse, se vor înregistra temperaturi scăzute și pe parcursul zilei. Va ninge moderat cantitativ în Dobrogea, Muntenia, jumãtatea de sud a Moldovei şi local în Oltenia.

Nu scăpăm de iarnă. Coduri de VREME REA prelungite: Un nou val de GER şi NINSOARE peste sudul României. ŞCOLILE RĂMÂN ÎNCHISE TOATĂ SĂPTĂMÂNA!

Prognoza METEO, 28 februarie în toată țara

În Sud şi Sud-Est vom avea parte de ninsoare ușoară, iar temperaturile vor porni de la -12° C și vor ajunge la -9° C.

La munte vom avea parte de ninsoare ușoară, iar temperaturile vor porni de la -14° C, în Miercurea Ciuc şi vor ajunge la -11° C, în Râmnicu Vâlcea.

În restul teritoriului va fi ninsoare ușoară, însă temperaturile vor continua să fie sub zero grade.

Va fi vânt cu unele intensificãri sud-estul teritoriului, unde ninsoarea va fi temporar viscolitã. Maximele vor fi cuprinse între -12 şi -2 grade, iar cele minime, în general, între -21 şi -11 grade.

Prognoza METEO, 28 februarie, în București

Valul de frig va persista și va fi ger în cea mai mare parte a intervalului, în intensificare noaptea, când temperatura va coborî până la -15...-14 grade, mai scăzută până în jur de -18 grade la periferie; maxima termică nu va depăși -7…-6 grade. În cursul zilei va continua să ningă, moderat cantitativ, cu depunere de strat nou de zăpadă în general de 6 … 8 cm, iar vântul va sufla în general moderat, cu unele intensificări în prima parte a zilei când rafalele vor mai atinge 40…45 km/h, spulberând și viscolind zăpada.

După-amiază vântul va slăbi semnificativ în intensitate, dar va continua să ningă până la începutul nopții. Grosimea totală a stratului de zăpadă, când va înceta ninsoarea, va fi în medie de 20…35 cm.

Sursa: www.meteoromania.ro

Lista școlilor închise de viscol, până miercuri. Nu se vor ține cursuri aici... Prognoza meteo| Martie, aprilie, mai 2018. În ce zone ale țării vom simți primăvara cu adevărat...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x