Antena Căutare

Prognoza meteo: După caniculă vin furtunile! Vremea se răceşte, apar ploile şi grindina

În ultimele zile, România a fost sub atenţionare de caniculă, fiind înregistrate temperaturi extreme în toată ţara. De vineri, însă, lucrurile revin la normal.

Prognoza meteo: După caniculă vin furtunile! Vremea se răceşte, apar ploile şi grindina Galerie
După trei zile de caniculă, apar ploile

În ultimele zile, România a fost sub atenţionare de caniculă, fiind înregistrate temperaturi extreme în toată ţara. De vineri, însă, lucrurile revin la normal.

Canicula a dat bătăi de cap românilor

Valorile termice vor marca o scădere mai ales în regiunile sudice şi estice, astfel că, la scara întregii ţări, vor fi apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade.

Prognoza meteo pe trei luni: Cum o să fie vremea şi cât va ploua în iulie, august şi septembrie

Vineri, în jumătatea de sud-est a ţării, mai ales pe parcursul zilei, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi pe arii restrânse se vor semnala averse şi descărcări electrice. Izolat vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploi de scurtă durată se vor semnala doar izolat, la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale în cursul zilei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în Maramureş şi în jurul a 32 de grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa între 5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 22 de grade pe litoral.

Sursa: mediafax.ro

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Cele mai amuzante perle ale elevilor francezi! Dovada că "se poate" şi în alte ţări... România s-a cutremurat din nou! Două seisme s-au produs într-o singură oră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x