Antena Căutare

România, lovită de un aer rece în următoarele zile! Meteorologii anunță temperaturi scăzute și ninsori abundente! Care sunt zonele afectate!

Ultimele zile au adus temperaturi mai ridicate, însă urmează un val de aer rece, ce va cuprinde mai multe zone din România.  

Ultimele zile au adus temperaturi mai ridicate, însă urmează un val de aer rece, ce va cuprinde mai multe zone din România.

Astfel, potrivit meteorologilor, sfârșitul de săptămână va aduce temperaturi scăzute, precum și precipitații.

”Vorbim de o masă mai rece în acest weekend, apoi una de aer mai cald. Strict referitor la următoarele două zile, temperaturile vor fi mai scăzute, mai ales în Moldova și Transilvania, unde pot ajunge la valori negative, în restul țării vorbim de valori pozitive, chiar 6-7 în zona Dobrogei și pe litoral.

Precipitații în regiunile nord-vestice, cu o ușoară pauză sâmbătă, dar un nou sistem frontal va aduce precipitații de sâmbătă seară. Vorbim de precipitații predominant sub formă de ploaie în zonele joase, ninsori la munte, iar duminică vorbim de ninsoare”, a spus meteorologul Alina Șerban la Antena 3.

Zile Libere 2019. Câte zile libere au românii de Mica Unire 24 ianuarie... Gripa a făcut 14 victime, în România! Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră despre decesele cauzate de virusul gripal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x