Antena Căutare

Prognoza meteo specială pentru București până vineri. 1 martie cu temperaturi în minus

Vremea rea își face de cap în Capitală în această săptămână. Meteorologii au anunțat un început de primăvară cu temepraturi negative și doar florile și mărțișoarele ne vor ține de cald.

Vremea rea își face de cap în Capitală în această săptămână. Meteorologii au anunțat un început de primăvară cu temperaturi negative și doar florile și mărțișoarele ne vor ține de cald.

În ziua de 27 februarie, valul de frig s-a simțit în bună regulă, temperatura maximă fiind de -7 grade, iar intensificările de vânt au amplificat senzația de rece. Treptat, atât ninsoarea cât și vântul s-au diminuat în intensitate. Rafalele de vânt au făcut probleme, bătând chiar și cu 50 km pe oră.

În noaptea dintre 27 februarie și 28 februarie, valul de frig va persista și va fi ger cu o temperatură minimă de -12, -10 grade. Mai ales în a doua parte a intervalului ninsoarea se va intensifica și se va depune strat nou de zăpadă, peste cel existent, de 5 -10 cm. Vântul va crește treptat în intensitate și va avea viteze la rafală dimineața de 40 - 50 km/h, spulberând zăpada și viscolind ninsoarea.

Prognoza meteo, 28 februarie: Valul de frig va persista și va fi ger în cea mai mare parte a intervalului, în intensificare noaptea, când temperatura va coborî până la -15...-14 grade, mai scăzută până în jur de -18 grade la periferie; maxima termică nu va depăși -7…-6 grade. În cursul zilei va continua să ningă, moderat cantitativ, cu depunere de strat nou de zăpadă în general de 6 … 8 cm, iar vântul va sufla în general moderat, cu unele intensificări în prima parte a zilei când rafalele vor mai atinge 40…45 km/h, spulberând și viscolind zăpada. După-amiază vântul va slăbi semnificativ în intensitate, dar va continua să ningă până la începutul nopții. Grosimea totală a stratului de zăpadă, când va înceta ninsoarea, va fi în medie de 20…35 cm.

În prima zi de primăvară, prognoza meteo nu arată înbucurător. Valul de frig va persista și va fi ger în cea mai mare parte a intervalului. Maxima termică nu va depăși -7 grade pe 1 martie, iar noaptea temperatura va coborî până la -19, -16 grade, posibil mai scăzută la periferia orașului. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

România, lovită de un nou CICLON! Vom avea dimineți cu -20 de grade. Ce zone vor fi grav afectate, în următoarele ore... Aur pentru Europa: singurul oraș ECO din România. 99% din energie este regenerabilă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x