Căutare Live

Programele Antenei 1, preferatele românilor şi în a doua zi de sărbătoare. Ediţiile speciale continuă de Ziua Naţională a României

Şi în a doua zi de sărbătoare, 30 noiembrie 2021, la Antena 1, telespectatorii au preferat programele speciale ale staţiei, încă de la primele ore ale dimineţii şi până târziu în noapte. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, Antena 1 conduce clasamentul audienţelor la nivelul întregii zile, atât pe publicul comercial, cât şi la nivel urban.

Programele Antenei 1, preferatele românilor şi în a doua zi de sărbătoare. Ediţiile speciale continuă de Ziua Naţională a României

Antena 1

Neatza cu Răzvan şi Dani, Ajut eu!, Observator 12, Râzi cu ROaST de sărbătoare!, ediţia specială Chefi la cuţite, dar şi Observator 23 s-au impus ca lider detaşat de audienţă!

Programele Antenei 1, preferatele românilor şi în a doua zi de sărbătoare, 30 noiembrie 2021

Astfel, conform Kantar Media, pe 30 noiembrie, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul întregii zile (Whole Day - 02:00 – 26:00) pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, în medie, 3.5 puncte de rating şi 23.2% cota de piaţã.

Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 3.2 puncte de rating şi 21.2% cota de piaţã. Şi în mediul urban, Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor întreaga zi, obţinând un rating mediu de 4.2 puncte şi 18.6% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã şi de aceastã datã tot de Pro TV, cu 3.8 puncte de rating şi 16.7% cota de piaţã.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Ioana Luiza, roast-ul de zile mari al Moldovei. “Dacă pentru tine pufoaica nu e o geacă..."

Încã de la primele ore ale dimineţii telespectatorii le-au fost alãturi echipei celui mai iubit matinal al României.

Ediţia specialã a emisiunii Neatza cu Rãzvan şi Dani, transmisã live în ziua de Sfântul Andrei, cu invitaţi de colecţie şi în care matinalii i-au sărbătorit pe cei peste 850.000 de români care şi-au celebrat numele s-a impus ca lider de audienţã, la nivelul publicului comercial.

Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Antena 1 înregistra în intervalul 07:59 – 11:50 o medie de audiență de 3.1 puncte de rating și 26.7% cotă de piață, în timp ce Pro TV înregistra o medie de 2.3 puncte de rating și 20.2% cotă de piață.

Cu invitaţi unul şi unul, chiar sărbătoritele zilei, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, şi câştigătorii Asia Express – Drumul Impăraţilor, Elwira şi Mihai Petre, dar şi cele mai importante ştiri ale dimineţii, Observator 12 a fost şi el prima opţiune a telespectatorilor din mediul comercial, jurnalul înregistrând 2.8 puncte de rating şi 21.4% cota de piaţă.

Poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D, cu 1.7 puncte de rating şi 12.6% cota de piaţă. Ierarhia se pãstreazã şi în rândul publicului din mediul urban, dar şi la nivelul întregii ţãri.

Telespectatorii au rămas alături de Antena 1 pentru a sărbători în familie, cu un festival de râs şi distracţie. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au adus în faţa telespectatorilor stand-upperi din toate colţurile ţării, care nu s-au sfiit să dea din casă la Râzi cu ROaST, de Sărbătoare!.

Glumele despre olteni, moldoveni sau ardeleni s-au regăsit din plin, la Antena 1, ediţia specială de roast impunându-se ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor. Astfel, pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în intervalul , Antena 1 a înregistrat în medie, 5 puncte de rating şi 24.3% cota de piaţã.

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 3.1 puncte de rating şi 15.1% cota de piaţã. Ierarhia se pãstreazã şi în rândul publicului din mediul urban, dar şi la nivelul întregii ţãri.

Tot aseară, la Antena 1, concurenții Asia Express – Drumul Împăraților au continuat întrecerea la bancurile de lucru, sub atenta îndrumare a celor trei chefi, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, într-o ediţie specială a emisiunii Chefi la cuţite, care s-a impus ca lider detaşat de audienţă, atât pe publicul comercial, cât şi pe cel din mediul urban.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Cristi Popesco, roast-ul de senzație al Munteniei. “Se cheamă Muntenia, dar nu prea are munți"

Astfel, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Chefi la cuţite (20:24-23:38), o audiență medie de 8.7 puncte de rating și o cotă de piață de 27.1%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci 8.2 puncte de rating și o cotă de piață de 25.4%.

Și în mediul urban, Chefi la cuţite a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 8.5 puncte de rating şi 20.3% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 7.9 puncte de rating şi 19% cota de piaţã.

Ediţiile speciale de sărbătoare continuă la Antena 1 astăzi, de Ziua Naţională a României.

Ziua României, 1 Decembrie 2021. Felicitări și mesaje cu ”La mulți ani” pentru azi, când se împlinesc 103 de la Marea Un... Traficul este restricționat de 1 Decembrie, în București, cu ocazia ceremoniei oficiale de Ziua Naţională...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri