Antena Căutare

Programul „Litoralul pentru toți” începe cu 10 zile mai devreme. Ce trebuie să știe românii care vor să meargă la mare

Programul „Litoralul pentru toți” începe anul acesta cu 10 zile mai devreme. Românii care vor să meargă la mare pe final de sezon și să plătească astfel bani mai puțini față de prețurile din vârf de sezon, trebuie să știe că începe pe 28 august 2022.

Litoral, Olimp, plajă, Marea Neagră
Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc lansează pe 28 august o nouă ediţie a programului "Litoralul pentru toţi | Shutterstock

Programul social “Litoralul pentru toţi” se află la ediția cu numărul 41 și se lansează anul acesta pe data de 28 august 2022. Potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc prețurile vor fi cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon, potrivit news.ro.

Până acum şi-au anunţat participarea 27 hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul, dar până la data la care se demara programul se estimează că se vor înscrie aproximativ 100 de hoteluri ce vor pune la dispoziţia turiştilor un număr de circa 10.000 de locuri de cazare pe noapte. Conform Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc tarifele pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc lansează pe 28 august o nouă ediţie a programului "Litoralul pentru toţi"

Citește și: Cazinoul din Constanța, primele imagini de la începutul lucrărilor de renovare. Furtuna a dezvelit noile turnuri spectaculoase

Dragoş Răducan, preşedintele FPTR a explicat că românii care aleg unul dintre hotelurile integrate în programul „Litoralul pentru toți”, după data de 28 de august vor plăti mai puțin cu până la 75% față de prețurile din mijlocul sezonului estival.

”Programul social “Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 41, începe în acest an pe data de 28 august şi durează până la finalul sezonului. În această perioadă, turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon”, arată datele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Citește și: Bomba alimentară de pe litoralul românesc. Ce au găsit autoritățile în carnea servită oamenilor la restaurant

Rezervările în cadrul programului „Litoralul pentur toți” se pot face atât direct, la hotel, cât şi prin intermediul agenţiilor de turism.

Citește și: Câți bani face Mihai Trăistariu din afacerea de pe litoral. Artistul nu se plânge, dar mereu e loc de mai bine

“În ciuda scurtării vacanţei de vară a elevilor şi a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, “Litoralul pentru Toţi” este un program aşteptat şi dorit atât de românii care s-au bucurat deja de o vacanţă în plin sezon, cât şi de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral.

Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă şi îi îndemn pe turişti să rezerve în această perioadă pentru că preţurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinaţiile concurente, iar vremea se anunţă a fi însorită şi călduroasă toată luna septembrie”, declară Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Un bărbat a incendiat ușa primăriei din Cluj Napoca cu benzină. Ce a dus la acest incendiu... Cu ce sume sunt sancționați șoferii pentru lipsa rovinietei, după ce au crescut amenzile. Cuantumul amenzilor a fost act...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x