Antena Căutare

Programul târgurilor de Crăciun din România 2024.În ce perioade se pot bucura românii de festivități și ce noutăți li se pregătesc

Sărbătorile de iarnă de apropie, iar organizatorii au început deja pregătirile pentru târgurile specifice. Iată în ce orașe din România se vor organiza festivități.

Galerie
Organizatorii pregătesc evenimente memorabile la târgurile de Crăciun din acest an | Shutterstock

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, iar organizatorii au început deja să planifice evenimentele din marile orașe.

Târgurile de Crăciun se vor desfășura în mai multe orașe din țară decât anul trecut, iar organizatorii s-au gândit deja la o sumedenie de surprize pentru turiști și localnici.

Citește și: (P) Ghidul Crăciunului 2024: Cum să creezi o atmosferă de Crăciun perfectă

Programul târgurilor de Crăciun din România 2024. În ce perioade se pot bucura românii de festivități și ce noutăți pregătesc organizatorii

Articolul continuă după reclamă

Magia sărbătorilor de iarnă începe să cuprindă încet, încet întreaga țară. Pregătirile pentru târgurile de Crăciun au început deja.

Organizatorii au stabilit deja orașele și perioada în care se vor desfășura evenimentele mult așteptate.

Conform unei surse, târgurile de Crăciun din 2024 vor avea loc în Oradea, Sibiu, Craiova, Timișoara, Brașov, București, Iași și Cluj.

Citește și: Au mutat Crăciunul pe 1 octombrie. În ce țară s-a luat această decizie și care au fost motivele din spatele ei

Oradea

Târgul de Crăciun de la Oradea se va desfășura între data de 29 noiembrie 2024 și 26 decembrie 2024.

Iași

Târgul de Crăciun de la Iași va avea loc între data de 30 noiembrie 2024 și 5 ianuarie 2025.

București

Târgul de Crăciun din capitală se va desfășra între 29 noiembrie 2024 și 26 decembrie 2024.

Cluj

Programul târgului de Crăciun de la Cluj nu a fost confirmat încă. Cu toate acestea, conform sursei menționate anterior, ar fi rămas același, deoarece echipa Untold a preluat organzarea evenimentului, iar termenul este de cinci ani.

Citește și: Ritual cu vechime în Dunărea de Jos. Arhiepiscopul Dunării de Jos spală și sărută picioarele a 12 copii. Ce semnifică gestul

Sibiu

Târgul de Crăciun de la Sibiu se va desfășura între 15 noiembrie 2024 și 5 ianuarie 2025. Organizatorii anunță mici schimbări, precum o terasă cu zonă de mâncare. Totodată, proiecțiile din Piața Mare vor fi mutate în Piața Mică. Iar în weekenduri vor avea loc concerte cu trompetiști.

Craiova

Târgul de Crăciun de la Craiova se va desfășura între 15 noiembrie 2024 și 5 ianuarie 2025. Organizatorii anunță un eveniment ca în basme, având patru teme: Frumoasa și Bestia, Satul lui Moș Crăciun, Crăciun românesc și Crăciun galactic sau Războiul Stelelor.

Conform sursei menționate anterior, la acest târg copiii se vor bucura de sania sburătoare a lui Moș Crăciun, care se preconizează a fi cea mai înaltă din Europa de Est.

În deschiderea târgului vor cânta Fuego și Opera Română Craiova.

Citește și: Iluzie optică virală! Privește bradul de Crăciun și descoperă unde s-a ascuns pisica. Unde se află felina, de fapt

Timișoara

Târgul de Crăciun de la Timișoara se va desfășura de pe 30 noiembrie 2024 până pe 5 ianuarie 2025. Horia Brenciu va deschide festivitățile.

În cadrul acestui târg, turiștii și localnicii se vor putea bucura de o roată panoramică înaltă de 10 meri, dar și de un carusel închis și un trenuleț pe roți care îi va plimba pe doritori prin oraș.

Brașov

Programul târgului de Crăciun de la Brașov nu a fost încă anunțat, însă se preconizează ca festivitățile să înceapă pe data de 20 noiembrie. Totodată, autoritățile locale au anunțat că târgul se va desfășura într-o locație nouă și nu va mai fi organzat în Piața Sfatului.

Citește și: Când trebuie să despodobești bradul dacă nu vrei să ai ghinion tot anul, potrivit tradiției celor 12 zile de sărbătoare

Românii și turiștii străini vor intra cu totul în atmosfera de sărbători încă de la începutul lunii viitoare. Atmosfera târgurilor de Crăciun este catalizatorul perfect al sărbătorilor de iarnă.

6 semne care îți spun că mariajul tău este unul sănătos. La ce trebuie să fii atent și ce spun specialiștii despre asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 07.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x