Antena Căutare

Racii vor avea parte de surprize plăcute în plan afectiv. Horoscopul zilei de 27 martie, cu Andreea Joi'a

Nativii Raci vor avea parte de surprize placute in plan afectiv se pot indragosti, pot avea parte de o zi romantica, in ton cu vremea.

Berbecii duc lipsă de răbdare şi vor deveni cu uşurinţă irascibili văzând că proiectele derulate nu au rezultatele dorite peste noapte.

Organizare. De acest lucru ar trebui să ţină cont astăzi nativii tauri în activităţile demarate. Asta dacă vor să se bucure şi de reuşită.

Gemenii se implica în prea multe treburi şi, chiar dacă mulţi ar spune că aleargă după mai mulţi iepuri deodată, ei vor avea rezultate pozitive în toate.

Racii vor avea parte de surprize plăcute în plan afectiv. Toate merg ca pe roate la acest capitol.

Leii vor avea o zi încărcată în plan profesional. Însă, au motive să fie zâmbitori, se întrevede la orizont o promovare.

Nimic pare să nu fie pe gustul nativilor din zodia fecioară. Sunt conflictuale şi cauta nod în papură în orice discuţie sau situaţie.

Previziunile pentru fiecare zodie în parte pot fi urmărite în videoclipul de mai sus.

Ospitalitatea românească, lăudată de BBC... Aniversare regală: Principesa Margareta a împlinit 65 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x