Antena Căutare

Racla cu moaștele Sfântului Dumitru, scoasă pe străzile din București pentru „a ajuta la combaterea epidemiei de coronavirus din România” - VIDEO

În vremurile de cumpănă pe care le trăim, preoţi şi credincioşi din toată ţara cer ajutorul sfinţilor. În Capitală, moaştele Sfântului Dimitrie cel Nou au fost purtate într-o procesiune istorică.

Racla cu moaștele Sfântului Dumitru, scoasă pe străzile din București pentru „a ajuta la combaterea epidemiei de coronavirus din România” - VIDEO Galerie
Sfantul Dumitru

Pentru ajutor divin, moaştele Sfântului Dimitrie, ocrotitorul Bucureştiului, au fost purtate astăzi pe străzile din Capitală.

Prima oprire a procesiunii religioase a avut loc la Spitalul Victor Babeş. A fost rostită o rugăciune pentru încetarea pandemiei de coronavirus. O procesiune similară a avut loc şi în 1812, în timpul epidemiei de ciumă bubonică.

Din 1779, de când moaştele Sfântului Dimitrie sunt în Catedrala Patriarhală, astăzi a fost a treia oară când au fost scoase în procesiune cu speranţa unei minuni.

O icoană făcătoare de minuni dintr-o biserică din București a plâns lacrimi de mir, în timpul slujbei: „O minune ce ne dă un semn”

Moaștele Sfintei Parascheva, procesiune prin județul Neamț

Zeci de măicuţe au intampinat racla cu moştele Sfintei Paracheva la mănăstirea Văratec din Neamţ. Pandemia le ţine la distanţă. Şi de moaşte, dar şi una de alta. Este a treia oare in ultimele patru secole cand racla este scoasa intr-o procesiune prin tara.

Miracol divin în plină pandemie de coronavirus! Coroana de spini a lui Iisus Hristos a înflorit! Ce s-a întâmplat, chiar a doua zi!

De la Iaşi, moaștele Cuvioasei Parascheva au fost purtate astăzi peste 100 de kilometri, până la Târgu Neamţ. Pentru ca oamenii să nu iasă din case, credinciosii nu au fost anuntati inainte. La toate bisericile de pe traseu s-au tras clopotele și s-au rostit rugăciuni.

Imaginile istorice, aici: Imagini istorice! Racla cu Moaștele Sfintei Parascheva a fost scoasă din Catedrala Mitropolitană. Este a treia oară în 360 de ani când s-a întâmplat

Soluţiile folosite pentru dezinfecţia străzilor şi a trotuarelor, otravă pentru animale! Ce trebuie să facă stăpânii, pe... O nouă mărturie din mijlocul focarului de la Suceava. Medicul Manuela Șestac, acuzații grave ”Dictatura fostei conduceri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x