Live acumObservator 23
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

O icoană făcătoare de minuni dintr-o biserică din București a plâns lacrimi de mir, în timpul slujbei: „O minune ce ne dă un semn”

Semn divin, în Biserica Hagiu, din București. Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului a plâns cu lacrimi de mir, sâmbătă seară, în timpul Deniei Acatistului Bunei Vestiri. Momentul a fost filmat de părintele Cristian Grama.

O icoană făcătoare de minuni dintr-o biserică din București a plâns lacrimi de mir

Captură video, YouTube

Sâmbătă, în timpul Deniei Acatistului Bunei Vestiri, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Biserica Hagiu, din București, a început să plâncu cu lacrimi de mir.

Părintele Cristian Grama a filmat minunea și a postat imaginile pe internet.

„Ieri seară , Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, de la Biserica Hagiu, din București, a plans cu lacrimi de mir, in timpul Deniei Acatistului Bunei Vestiri! Filmarea este făcută chiar de Părintele Cristian Grama, care slujește la Biserica Hagiu, asta pentru cei care nu cred, iar in legătură cu data de ieri, a gresit parintele, probabil din cauza emoțiilor!! Iertați! O minune, dar in același timp ne dă un semn, pentru a ne întoarce către Dumnezeu”, a fost descrierea ce a însoțit înregistrarea.

Miracol divin în plină pandemie de coronavirus! Coroana de spini a lui Iisus Hristos a înflorit! Ce s-a întâmplat, chiar a doua zi!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro