Antena Căutare

Radu Mazare a votat inconjurat de o armata de fete!

Ca de fiecare data, politicienii s-au grabit sa ajunga la urne. Mai ales ca spera astfel sa dea un exemplu celorlalti romani si sa mearga cat mai multi la vot. Dar nu au lipsit din peisaj nici artistii, unii care spera sa dea muzica pe fotoliul de parlamentar.

Radu Mazare a mers la vot, asa cum ne-a obisnuit deja, inconjurat de o armata de frumuseti. Aceleasi care l-au insotit si in vara, la urne. Diferenta e ca, de data asta, fetele au fost mai imbracate.

Si Elena Udrea a trecut, inainte sa voteze, pe la Biserica, si tot insotita de familie. Si de data asta, toti ochii au fost atintiti pe hainele ei. “Este un brand romascan care a lucrat acest paltonas”, a tinut sa explice ea.

Nici artistii nu au lipsit de la urne. Ramane de vazut daca vor reusi sa-i si incante pe alegatori, nu numai sa le cante.

VIDEO! Votam, dar mergem si la carciuma!... Ninsoarea a blocat Romania! Zeci de drumuri inzapezite si localitati fara curent electric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x