Antena Căutare

Raed Arafat, semnal de alarmă pentru români: ”Oamenii trebuie să înțeleagă și să respecte măsurile impuse de autorități!”

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a atras atenția că românii trebuie să înțeleagă și să respecte măsurile luate de autorități în încercarea de prevenire a răspândirii coronavirusului, întrucât totul ține de siguranța lor. 

În cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, Raed Arafat, șeful DSU, a spus că românii trebuie să respecte cu sfințenie regulile impuse de autorități.

"Se încearcă orice cale de intrare în țară. Ieri s-a dat decretul în Italia pentru izolare și mulți au plecat înainte de a se pune în aplicare decretul.

Ei sunt românii infectați cu coronavirus. Ce știm despre cele 29 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Noi nu acuzăm, nu stigmatizăm, dar spunem că oamenii trebuie să înțeleagă măsurile luate în România. Avem obligația să protejăm toată populația. Trebuie să înțeleagă că măsurile sunt necesare și corecte. Probabil că dacă situația se schimbă și măsurile se schimbă", a spus Arafat.

29 de cazuri de coronavirus în România

Până acum, 29 de cazuri de coronavirus au fost identificate în România. Dintre acestea, doar cinci sunt identificate. Astăzi au fost înregistrate inițial 8 cazuri noi în București, ulterior încă 3 în Arad, Hunedoara și Caraș-Severin, iar în această seară încă o femeie din București a fost diagnosticată. Ultimul caz este al unei femei în vârstă de 47 de ani, din București.

Alexandru Rafila, expert OMS, despre vaccinul împotriva coronavirusului... Raed Arafat, ferm pe poziții în ceea ce privește bisericile: ”Se închide ușa. E vorba de spații închise, există risc de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x