Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Răsturnare de situație în cazul criminalului din Caracal! Ce s-a găsit în casa lui Gheorghe Dincă!

Telefoanele lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, au ajuns în atenția anchetatorilor abia azi. Mai mult decât atât, avocatul familiei Luizei Melencu face o dezvăluire șocantă! Ce s-a descoperit în casa bărbatului?

Telefoanele lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, au ajuns în atenția anchetatorilor abia azi. Mai mult decât atât, avocatul familiei Luizei Melencu face o dezvăluire șocantă! Ce s-a descoperit în casa bărbatului?

Avocatul familiei Luizei face o nouă dezvăluire şoc. La percheziţiile în casa lui Gheorghe Dincă ar fi fost găsite un aparat foto şi un laptop.

CASA CRIMINALULUI DIN CARACAL. Deocamdată sunt analizate doar telefoanele care au fost descoperite de anchetatori. Douăsprezece zile a durat până când aparatele au ajuns pe mâna specialiştilor, iar avocatul susţine că aceste percheziţii dau fiori reci multor oameni care s-ar regăsi în agenda telefonului lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

CASA CRIMINALULUI DIN CARACAL. Avocatul Tonel Pop a spus că percheziţia informatică are două etape: una a clonării datelor stocate în acele medii, iar apoi analiza propriu-zisă, adăugând că în prezent se clonează datele dintr-un laptop, trei telefoane şi un aparat foto.

El a spus că Dincă asistă la aceste percheziţii, procedura fiind "mai mult decât riguros respectată" în ce îl priveşte, "tocmai pentru a nu putea invoca mâine-poimâine un viciu de procedură".

CE S-A GĂSIT ÎN CASA CRIMINALULUI DIN CARACAL

Avocatul familiei Luizei Melencu a spus că în locuinţa lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, este un "dezastru total".

"Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ţinut fetele, cu patul acela de fier, înfiorător, pute totul a cadavru. Credeţi-mă, şi din pământ iese mirosul, şi din jur, şi din încăperile acelea", a adăugat avocatul familiei Luizei Melencu.

"Este cum ar fi o explozie într-un atelier auto, după care cineva a venit să şi fure de pe acolo şi a răscolit, în încăperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, ancorat în perete, este absolut înfiorător. Un dezastru organizat, aş putea spune. Miroase peste tot, adică nu miroase o încăpere anume, iese din pământ, din subsol, din camera aceea, din pereţi, deci miroase a cadavru peste tot", a mai spus avocatul, conform news.ro.

Recomandari