Antena Căutare

Tânărul bolnav de coronavirus a fost la biserică sâmbăta trecută! Tatăl acestuia este preot în comuna din Gorj

Tânărul infectat din Gorj a fost la biserică săptămâna trecută, de Sâmbăta Morților. Tatăl său vitreg este preot în satul gorjean, acolo unde a mers și italianul bolnav de coronavirus săptămâna trecută. 

Preotul din comună este tatăl vitreg al tânărului şi a fost și el izolat, pentru că a intrat în contact cu multă lume, notează Antena 3.

Citește și: Coronavirus în România. În casa bărbatului din Gorj, infectat Covid-19, mai sunt șapte persoane, toate cu rezultat negativ

Coronavirus în România. În casa bărbatului din Gorj, infectat Covid-19, mai sunt șapte persoane, toate cu rezultat negativ.

Primul român infectat cu noul coronavirus a fost dus joi dimineaţă la Institutul Matei Balș din Capitală. Cifrele oficiale făcute publice astăzi arată că în toată ţara avem 99 de oameni în carantină, iar peste 5.600 sunt izolaţi la domiciliu.

Streinu-Cercel: Bărbatul din Gorj confirmat cu coronavirus este doar purtător al virusului; nu primeşte tratament... Nelu Tătaru (Ministerul Sănătăţii): 99 de persoane în carantină, peste 7000 izolate la domiciliu din cauza coronavirusul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x