Căutare Live

Cine este bărbatul din Gorj diagnosticat cu coronavirus? Are 20 de ani și ar fi angajat în restaurantul italianului care a adus virusul în România

Primul român de pe teritoriul țării diagnosticat cu coronavirus ar fi un tânăr de 20 de ani, angajat în restaurantul italianului care a dus virusul în România.

Cine este bărbatul din Gorj diagnosticat cu coronavirus

Profimedia

Primarul comunei Prigoria, Iuliana Iliescu, a declarat, miercuri seara, pentru Mediafax, că pacientul confirmat cu noul coronavirus locuieşte cu bunicii şi părinţii în satul Dobrana şi lucra la un restaurant unde patron era italianul venit la rude în România, numit de ministrul Sănătăţii „pacientul zero”.

„De azi dimineaţă (miercuri – n.r.) ştiam că a fost contact şi l-am supravegheat toată ziua, şi cu Poliţia. Ştiam de familie, dar aşteptam rezultatul analizelor. Acum câteva minute a venit confirmarea. A venit jandarmeria, aşteptăm maşina specială de la Craiova să îl ia să-l ducă la Bucureşti.

Băiatul lucrează la o unitate la care este patron italianul. Lucra aici în România, nu în Italia. Băiatul este din Dobrana, locuieşte cu părinţii şi cu bunicii. Sunt izolaţi de azi-dimineaţă toţi. Are aproximativ 20 de ani”, a spus primarul.

Breaking news! Primul caz de coronavirus în România, confirmat! Arafat și Costache, primele declarații!

Iliescu a declarat că ia în calcul închiderea, de joi, a Primăriei, școlilor din comună și din late locații, de teama coronavirusului.

Italianul de 71 de ani, cu reşedinţa în oraşul Cattolica (regiunea Emilia Romagna), a fost în România în perioada 18-22 februarie. Le-a vizitat pe rudele soției sale, care este româncă, și a avut mai multe întâlniri de afaceri. El a ajuns în România pe aeroportul din Craiova, apoi a locuit în județul Gorj.

Cine este italianul suspectat că a adus coronavirusul în România! Iubește vânătoarea și este căsătorit cu o româncă

Italianul care ar fi adus coronavirusul în România a făcut declarații în exclusivitate la Antena 1.

Un alt cetăţean italian care a fost în România împreună cu bărbatul de 71 de ani infectat cu noul virus gripal este spitalizat în Italia şi are, de asemenea, coronavirus, au anunțat autorităţile italiene. Este un bărbat de 51 de ani din localitatea Piandimeleto (regiunea Marche). Se află în carantină în propria locuinţă, iar starea sa nu este gravă.

Traseul italianului de 71 de ani infectat cu coronavirus, în România! Un apropiat, dezvăluire cumplită! „Este principalul vinovat!” - Video

Cine este italianul suspectat că a adus coronavirusul în România! Iubește vânătoarea și este căsătorit cu o româncă... Bărbatul din Gorj diagnosticat cu coronavirus are 25 de ani şi lucra la o firmă a italianului care a fost iniţial diagno...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x