Live acumFilm: Patru frati
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Răsturnare de situație în cazul vloggeriței Tequila! Bărbatul acuzat că ar fi agresat-o vine cu imagini de la incident și își declară nevinovăția! |Video

Răsturnare de situație în cazul vloggeriței Tequila care a declarat ca ar fi fost agresată în plină stradă de către un dezvoltator imobiliar.

Barbatul acuzat ca ar fi agresat-o pe Bianca Adam, vloggerita cunoscută sub pseudonimul Tequila, a povestit varianta lui de adevăr. Bărbatul a pus la dispoziția presei și a autorităților imagini din momentul incidentului.

Cine este bărbatul care a bătut-o pe Bianca Adam. Agresorul vloggeriței e consilier local și a mai bătut doi chiriași pe care i-a alungat din apartament

Bărbatul a povestit la Antena 3 ce s-a întâmplat, de fapt.

Proprietarul complexului imobiliar, acuzat de vloggeriță ca ar fi agresat-o a povestit ca tânăra ar fi parcat pe o proprietate privată, pe o rampă pentru persoanele cu dizabilități si ar fi distrus rampa respectivă.

Celebra vloggeriță Tequila, bătută în plină stradă de un dezvoltator imobiliar

Bărbatul mai susține ca din filmările pe care le-a pus la dispoziția presei, cele obținute de pe camerele de supraveghere din incinta complexului, se vede cum femeia i-ar fi dat cu spray lacrimogen în față.

"Eu nu am atacat pe nimeni, am lăsat filmările din incinta complexului șa vorbeasca în numele meu", declara bărbatul.

Tequila lovește din nou! Bianca a dezvăluit care este cheia succesului său! Cum ajungi un vlogger celebru peste noapte? (VIDEO)

Bărbatul recunoaște că a ridicat vocea la tânără, în momentul în care aceasta a scos telefonul mobil pentru a-l filma, deși se afla pe o proprietate privată.

"Se vede în filmare cum eu i-am dat peste telefon, ca sa nu mai filmeze, iar ea a venit prin spatele meu si a pulverizat cu spray lacrimogen în ochi, dupa care eu am intrta în birou, pentru ca nu mai vedeam" a declarat bărbatul pentru Antena 3.

Bianca Adam, vloggerița Tequila, admirată de peste un milion de români

De asemenea, bărbatul spune ca tânăra a fugit după acest incident, după cum se poate vedea pe camerele de supravehere.

Atât tânara vloggerită cunoscuta sub numele de Tequilla, cât și omul de afaceri, au făcut plângeri la Poliție.

Vlogger celebru din România, bătut cu fierul pe stradă! Bianca Adam (Tequila) a filmat atacul

Polițiștii au deschis un dosar penal, urmând ca ancheta sa fie în desfăsurare.

Urmăriți declarațiile bărbatului, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena3.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro